Uw voordeel:

Aanrechtblad van Belgisch hardsteen

Bent u op zoek naar een aanrechtblad dat u makkelijk kunt onderhouden en dat na verloop van tijd door vlekken en krassen een geleefde uitstraling krijgt? Dan is een Belgisch hardsteen aanrechtblad een echte aanrader! Aanrechtfabriek biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Waarom een aanrechtblad van Belgisch hardsteen?

Belgisch hardsteen is een kalksteensoort. Het materiaal wordt gewonnen in de Belgische Ardennen en bestaat uit talloze kleine fossieltjes en andere voorwerpen die door de jaren heen zijn verwerkt door natuurlijke reactie. Belgisch hardsteen is het ideale materiaal voor een natuurlijke look in uw huis. Het steentype kan worden verwerkt in aanrechtbladen, vensterbanken en overige producten die bijdragen aan een een perfect afgestemd interieur.

Tips en gebruiksaanwijzing

Tips voor als u overweegt Belgisch hardsteen in huis te halen:
  • Bestel tegelijkertijd ook een aantal andere producten, deze materialen worden dan uit hetzelfde type steen verwerkt en daarmee voorkomt u kleurverschillen.
  • Belgisch hardsteen is in beperkte mate hittebestendig. Wij raden u aan om altijd een onderzetter te plaatsen onder hete pannen of schalen.
  • Maak u aanrecht altijd schoon met lauw warm water.

Extra mogelijkheden

Er zijn veel extra mogelijkheden voor een aanrechtblad van Belgisch Hardsteen. Denk hierbij aan kleur, onderhoud en materiaal. Kijk voor alle extra mogelijkheden hier.

Waarom koopt u uw aanrechtbladen bij Aanrechtfabriek?

Met liefde voor het vak leveren wij al jarenlang kwaliteitsproducten. Doordat wij zoveel vertrouwen hebben in de aanrechtbladen, afkomstig uit steengroeven van over de hele wereld, bieden wij tot wel 25 jaar garantie.

Heeft u vragen over onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Keukenblad van Belgisch Hardsteen