Uw voordeel:

Aanrechtblad op maat

Schuilt er een ware keukenprins(es) in u? Heerlijk kokkerellen wordt namelijk nog aangenamer in een mooie keuken met een aanrechtblad op maat. Voor een perfecte fit kunt u daarvoor terecht bij Aanrechtfabriek. Door onze passie voor het vak en onze jarenlange ervaring, kunnen wij u als geen ander adviseren. Vele keukens hebben wij mogen omtoveren tot ware kookpaleizen. Een natuursteen aanrechtblad op maat zorgt voor een schitterend afgewerkt geheel. Bekijk de ruime mogelijkheden om uw keuken om te toveren online of kom langs bij ons in de fabriek.

Natuursteen aanrechtblad op maat

Er zijn diverse mogelijkheden voor een natuursteen aanrechtblad op maat. De meest voorkomende materialen zijn een composiet aanrechtblad, granieten aanrechtblad of een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Uw keuken krijgt een levendige uitstraling door de grillige structuren die in het natuursteen voorkomen. Wanneer u uw keuken af maakt met een natuursteen aanrechtblad op maat zult u zich in luxe wanen. Wilt u dit gevoel meenemen naar buiten? Wij kunnen voor uw buitenkeuken een Dekton aanrechtblad plaatsen. Dit is een hitte- en vorstbestendig materiaal en dus uitermate geschikt voor terrassen en tuinen. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

2-composiet

Aanrechtblad op maat laten maken

Bij ons kunt u een aanrechtblad op maat laten maken voor in principe alle keukens; voor bestaande en nieuwe en met standaard of juist afwijkende maten draaien wij onze handen niet om. Het gehele productieproces van onze werkbladen vindt bij Aanrechtfabriek plaats onder één dak. Zo hebben wij volledige controle over de aanrechtbladen die wij bij u monteren. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect en naadloos aansluitend werkblad. Daarom is het, ondanks de vaak standaard maten, ook bij een aanrechtblad voor een Ikea keuken mogelijk om een natuursteen aanrechtblad op maat te laten maken door Aanrechtfabriek.

Aanrechtblad op maat bestellen

Bij Aanrechtfabriek ontvangt u online binnen 10 minuten na aanvraag een offerte! Wanneer u een aanrechtblad op maat wilt bestellen voor een keuken renovatie kunt u het beste een afspraak maken met een van onze ervaren medewerkers. Wij hebben dan alle tijd voor u. Uiteraard kunt u elke werkdag tussen 09:00 en 16:00 spontaan langskomen in de fabriek. Wij staan altijd klaar om u te helpen met deskundig en persoonlijk advies!

Tip! Wij raden aan om uw aanrechtblad op maat tijdig te bestellen, 4 tot 5 weken voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Zo bent u verzekerd van de juiste kleur in het materiaal van uw wens. Wij monteren binnen 6 werkdagen na inmeting!

3-composiet