Composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad is een stijlvol blad. U kunt dit type keukenblad goed afstemmen op uw inrichting, doordat er vele beschikbare kleuren zijn. Hierdoor vormen uw keuken en de rest van uw huis een prachtig geheel.

Wanneer u geïnteresseerd bent in aanrechtbladen nodigen wij u graag uit in onze fabriek. Hier kunnen wij u alles vertellen over een aanrechtblad van composiet en de juiste keuze voor u. Onze experts hebben jarenlange ervaring opgedaan, waardoor wij u goed kunnen adviseren over een composiet aanrechtblad.

Uw voordeel:

Een composiet aanrechtblad in uw keuken

U maakt een goede keuze wanneer u kiest voor een composiet aanrechtblad in uw keuken. Het materiaal is opgebouwd uit 95% natuursteen en 5% kunststof. Bij Aanrechtfabriek gebruiken ze het Microban principe, waarbij een bacterie werend laagje op het blad wordt verwerkt. Hierdoor is composiet een hygiënische keuze, wat ideaal is in uw keuken. Dit scheelt veel schoonmaakwerk.

Naast hygiëne is het materiaal ook robuust en bij normaal gebruik krasbestendig. Het blad is ook hittebestendig, al raden wij alsnog onderzetters aan bij hoge temperaturen. Er is namelijk altijd een kleine kans dat het composiet aanrechtblad wel beschadigt door de hitte. Wanneer u uw keuken normaal gebruikt zult u lang plezier hebben van dit blad.

Composiet werkblad

Eigenschappen van een composiet keukenblad

Een composiet keukenblad heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat het voornamelijk voordelen kent. Wij zetten deze voor u op een rij.

Krasbestendig, slijtvast en stootvast

Door de hoge dichtheid van het materiaal kan dit veel stoten en krassen verdragen. Om te kunnen garanderen dat dit jarenlang mooi blijft raden wij wel altijd een snijplank aan. Daarentegen staat wel dat u niet bij iedere stoot of uitschieter met een mes bang hoeft te zijn voor krassen.

In vergelijking met andere materialen is composiet erg schoon en bacterie werend. Vuil, vloeistoffen en vlekken trekken niet snel in het blad, maar blijven er voornamelijk op liggen. Dit is mogelijk door de hoge dichtheid van het materiaal en het Microban principe van Aanrechtfabriek.

Onherstelbare vlekvorming is bijna niet mogelijk

Door de dichtheid komen vlekken moeilijk door het blad. Het kan wel voorkomen, doordat het geen volledige dichte structuur is. Zorg er daarom voor dat, voornamelijk vette, vloeistoffen niet blijven liggen.

Hittebestendig

Hittebestendigheid is voor uw keuken wel een must. Hierdoor kunt u warme objecten op het aanrecht plaatsen. Wij raden wel aan om onderzetters te gebruiken, want een thermoshock kan wel optreden bij grote temperatuurverschillen. Hiermee kunnen er barsten en scheuren in het blad komen of kan het bindweefsel blijvend een andere kleur geven.

De afmeting verandert niet

Doordat composiet een hard materiaal is ‘werkt’ het niet. Hierdoor blijft uw blad altijd het juiste formaat voor uw keuken. Zo kunt u jaren vooruit met uw keukenblad.

Betaalbaar

Composiet is een betaalbaar materiaal. Zeker voor de kwaliteit die u terugkrijgt en de uitstraling die het heeft. Het ziet er vaak kristalachtig uit, wat een luxe en dure sfeer aan de ruimte geeft. Daarnaast zit het rond dezelfde prijsklasse als graniet, maar kent het meerdere voordelen.

Wat wel een nadeel van composiet kan zijn is dat natte plekken in het blad kunnen blijven wanneer u dit niet spoedig verwijdert. Daarnaast is het materiaal gevoelig voor bijtende middelen. Let hier ook op wanneer u het blad schoonmaakt en onderhoudt.

Een composiet werkblad op maat

Het mooiste in uw huis is een composiet werkblad op maat. Hiermee heeft u altijd een passend blad, waar u op kunt werken. Wij komen deze persoonlijk inmeten, zodat wij kunnen garanderen dat deze perfect past. Veertien dagen na het inmeten wordt uw blad geïnstalleerd. U kunt ervanuit gaan dat wij een kwalitatief product plaatsen en pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent.

Wanneer u een keuken heeft gekocht kunt u ervoor kiezen een werkblad bij Aanrechtfabriek te bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw Ikea keuken een composiet aanrechtblad kopen. Door dit te doen krijgt u de keuken van uw dromen voor een betaalbare prijs.

Tip! Het is verstandig uw aanrechtblad 4 tot 5 weken voor het installeren van uw keuken te bestellen. Zo geeft u ons voldoende tijd om de juiste materialen en kleuren te bestellen en uw werkblad op maat te maken. Wacht dus niet langer en bestel uw composiet werkblad op maat bij Aanrechtfabriek.

Kleuren composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad onderhouden

Het onderhouden van een composiet aanrechtblad is niet lastig. Onderhoud is bijna niet nodig. U kunt het meeste schoonmaken met een droge doek, op vetvlekken na. Zijn die er? Dan raden wij u aan om met een schuursponsje en wat Cif de vlekken te verwijderen. Daarna kunt u het blad met lauw water afspoelen. Op deze manier houdt u het aanrechtblad mooi en schoon.

Onze experts raden u af om gebruik te maken van chemische middelen, zoals sprays, vlekstop en impregneermiddelen, doordat de glans kan verdwijnen van de bovenlaag. Q-Action is beschikbaar wanneer u uw composieten blad grondig wilt reinigen. Voor het grootste gedeelte komt u een heel eind met Cif en lauw water.

De composiet aanrechtblad kleuren

Bij ons vindt u meer dan genoeg composiet aanrechtblad kleuren. Hierbij kunt u denken aan populaire kleuren, waaronder zwart, grijs en wit. Daarnaast wordt ook een marmerlook keukenblad en een betonlook aanrechtblad van composiet gemaakt. Dit zijn dé trends van nu en blijven de komende jaren altijd stijlvol in uw keuken.

Wanneer u in onze fabriek komt kunnen wij u alle verschillende kleuren en stijlen laten zien. Een aanrechtblad geeft uw keuken de uitstraling die u wilt hebben. U kunt het zien als de kers op de taart. Wanneer u een prachtig blad heeft gekozen laat dit de hele keuken samenkomen.

Composiet keukenblad

 

Bestel hoge kwaliteit composiet aanrechtbladen bij Aanrechtfabriek

Bij Aanrechtfabriek bestelt u hoge kwaliteit composiet aanrechtbladen. Wij hebben steengroeven vanuit de hele wereld en bewerken deze in onze fabriek in Leek. Hierdoor krijgen wij kwaliteit keukenbladen en kunnen wij u hier gelukkig mee maken. Bij ons staat persoonlijke begeleiding ook hoog in het vaandel. Heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar!

Wacht niet langer en maak een afspraak met een van onze experts. Wij zien u graag in onze fabriek in Leek voor uw nieuwe composiet aanrechtblad.