Uw voordeel:

Aanrechtbladen

Ziet u zichzelf al staan, de heerlijkste gerechten aan het bereiden aan een luxe en stijlvol keukenblad? Maak deze droom werkelijkheid met de aanrechtbladen van Aanrechtfabriek! Wij produceren al jarenlang werkbladen op maat. Dankzij onze grote liefde voor het vak en ruime kennis hebben wij al vele keukens een nieuwe uitstraling gegeven. U heeft bij ons een ruime keuze uit materialen en kleuren. Hierdoor zijn wij in staat om aanrechtbladen te maken die volledig voldoen aan uw wensen! Wilt meer weten en ons aanbod bekijken? Neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze fabriek in Leek. U kunt op werkdagen tussen 9 en 16 uur binnen komen lopen. Op zaterdag werken wij op afspraak. Bij ons heeft u de keuze uit natuursteen aanrechtbladen van:

Aanrechtbladen natuursteen

U heeft de keuze uit diverse materialen als u kiest voor aanrechtbladen van natuursteen. Bij Aanrechtfabriek werken wij o.a. met composiet, graniet, hardsteen. Daarnaast maken wij werkbladen van Dekton. Al deze materialen zijn bijzonder sterk en hebben een lange levensduur. Onze garantie tot wel 25 jaar geven wij niet voor niets! Een natuursteen aanrechtblad heeft een luxe uitstraling die perfect past in iedere keuken. Geniet van een hoogwaardig product en kies uw aanrechtbladen van natuursteen uit bij Aanrechtfabriek!

Aanrechtbladen composiet

De kristalachtige glans van onze aanrechtbladen van composiet trekt veel mensen aan. Het materiaal is dan ook bijzonder populair. Die populariteit komt echter niet alleen door de glinstering, maar ook door de vele voordelen die composiet u biedt. Het materiaal is bijvoorbeeld uitstekend bestand tegen hitte. Daarnaast is een composiet aanrechtblad krasvast en vlekvrij. Het materiaal heeft een hoge dichtheid waardoor dranken zoals wijn geen kans krijgen om vlekken in uw werkblad te maken. Hierdoor behouden aanrechtbladen van composiet jarenlang hun fantastische look.

6-composiet

Aanrechtbladen graniet

Geeft u de voorkeur aan een een natuursteen met een levendige uitstraling? Dan zijn aanrechtbladen van graniet een absolute aanrader. Door de verschillende tinten raakt u niet snel uitgekeken op uw werkblad. Het zorgt er bovendien voor dat geen enkel keukenblad hetzelfde is. Een granieten aanrechtblad van Aanrechtfabriek wordt speciaal voor u gemaakt. Wij produceren onze producten zelf. Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw keuken is, wij maken het perfecte aanrechtblad voor u! Wij zorgen niet alleen voor de productie, maar ook voor de levering en montage van uw aanrechtbladen van graniet. Op deze manier heeft u maar met één partij te maken. Kortom: een aanrechtblad bestellen bij Aanrechtfabriek heeft vele voordelen voor u!

Aanrechtbladen Dekton

Als u gemak en stijl wilt combineren, doet u dat het beste met aanrechtbladen van Dekton. Dit materiaal wordt nog niet zo lang gebruikt voor het maken van keukenbladen, maar wordt steeds populairder. Een Dekton aanrechtblad is leverbaar in diverse kleuren en biedt u alles wat u wilt; het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, krasvast en bestand tegen hitte, vrieskou én dooi! Dit maakt aanrechtbladen van Dekton ook geschikt voor gebruik in buitenkeukens. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over dit revolutionaire materiaal!

dekton4

Aanrechtbladen Belgisch hardsteen

Bent u op zoek naar een keukenblad met een donkere, stijlvolle tint? Dan zit u goed met aanrechtbladen van Belgisch hardsteen. Dit sterke materiaal heeft vele voordelen en is uitermate geschikt voor gebruik in de keuken. Als u kiest voor een Belgisch hardsteen aanrechtblad kunnen wij u geen exacte kleur garanderen. De tint van dit materiaal is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid plantenresten (koolstof) in de steen. Dit heeft als voordeel dat u altijd een uniek werkblad geleverd krijgt. Als u naast aanrechtbladen van Belgisch hardsteen ook een vensterbank of andere producten wenst van dit materiaal, raden wij u aan om alles tegelijk te bestellen. Op deze manier kunnen wij alle producten uit 1 deel maken en voorkomt u kleurverschillen.

Aanrechtbladen IKEA

Heeft u de perfecte keuken gevonden bij IKEA en zoekt u hier een natuurstenen werkblad bij? Dan zit u goed bij Aanrechtfabriek! Wij maken al jarenlang maatwerk aanrechtbladen die geschikt zijn voor nieuwe en bestaande IKEA keukens. Onze diverse soorten natuursteen geven uw keuken net dat beetje extra allure. Daarnaast bieden onze materialen u ook vele voordelen ten opzichte van de standaard kunststof keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor natuurstenen aanrechtbladen voor IKEA keukens? Kom dan snel bij ons langs en profiteer van onze persoonlijke aanbiedingen. U vindt ons in het Groningse Leek!

dekton5

Aanrechtbladen op maat

Wij maken al onze aanrechtbladen op maat. Dit betekent dat u bij Aanrechtfabriek verzekerd bent van een uniek product. Naast werkbladen hebben wij nog vele andere interessante producten voor uw keuken renovatie. Wat dat u bijvoorbeeld van een vensterbank, achterwand of dorpel? Ook deze producten maken wij graag op maat voor u. Wij raden u aan om uw order 4 tot 5 weken voor de installatie van uw nieuwe keuken te plaatsen. Zo hebben wij voldoende tijd om de materialen te bestellen en uw keukenblad te maken. Op deze manier weet u zeker dat uw aanrechtbladen op maat snel gemonteerd kan worden.

Aanrechtbladen kopen

Staat u op het punt om nieuwe aanrechtbladen te kopen? Laat u dan adviseren door de experts van Aanrechtfabriek. Wij hebben veel kennis in huis door jarenlange ervaring en vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de diverse soorten natuursteen. Wij denken graag met u mee welk materiaal het meest geschikt is in uw keuken. Op deze manier zorgen we ervoor dat u aanrechtbladen zult kopen waar u ook over tien of twintig jaar nog blij mee bent. Neem direct contact op of kom langs, dan staan wij voor u klaar klaar om u te helpen met deskundig en persoonlijk advies!