Uw voordeel:

Dekton aanrechtblad

Bent u op zoek naar een mooi en strak aanrechtblad voor uw keuken? Kies dan voor een Dekton aanrechtblad van Aanrechtfabriek! Dekton is een vrij nieuw en revolutionair materiaal dat bestaat uit een mix van grondstoffen die normaal gesproken gebruikt worden om glas, porselein en kwartsoppervlakken te maken. Met behulp van een speciale techniek worden deze materialen omgevormd tot Dekton. De structuur van Dekton is zeer dicht, waardoor het nog harder materiaal is dan composiet en zeer geschikt voor een prachtig en sterk aanrechtblad! Bij Aanrechtfabriek maken wij uw Dekton aanrechtblad geheel op maat. Kom langs in onze fabriek of neem contact met ons op over de mogelijkheden van een Dekton aanrechtblad!

Waarom een Dekton aanrechtblad?

Doordat Dekton een vrij nieuw materiaal is, krijgen wij vaak de vraag waarom een Dekton aanrechtblad een slimme keuze is. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen! Dekton is een zeer fijn en dicht materiaal waardoor het nog minder poreus is dan composiet. Door de afwezigheid van microdefecten maken vlekken en krassen geen kans. Het gebruik van snijplanken raden wij echter wel aan in verband met hygiëne en om uw keukengerei te beschermen. Dekton is een zeer sterk materiaal dat uitstekend bestand is tegen hitte, vrieskou én dooi. Hierdoor is Dekton ook uitstekend geschikt voor aanrechtbladen van buitenkeukens.

  • nieuw revolutionair materiaal
  • vlekken en krassen krijgen geen kans
  • nog harder en dichter van structuur dan composiet
  • bestand tegen hitte en thermische schokken, vorst en dooi
  • ook zeer geschikt voor buitengebruik

Wij geven u graag meer informatie over waarom een Dekton aanrechtblad een absolute aanwinst is in uw (buiten)keuken. Bel ons daarom gerust met al uw vragen of kom langs in onze fabriek! Er zijn veel extra mogelijkheden voor een aanrechtblad van Dekton. Zo zijn er mogelijkheden voor kleur, materiaal en onderhoud. Kijk voor alle extra mogelijkheden hier.

Dekton aanrechtblad onderhoud

Eén van de belangrijkste voordelen van een Dekton aanrechtblad is dat deze vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Het materiaal is zo sterk en dicht dat zaken zoals impregneren overbodig zijn. Door het dichte materiaal krijgen eten en drinken geen kans om vlekken te maken in uw Dekton aanrechtblad. Het onderhoud kunt u beperken tot een doekje over het aanrechtblad halen! Op deze manier geniet u jarenlang van de stijlvolle uitstraling van uw Dekton aanrechtblad.

dekton2

Dekton aanrechtblad kopen

Als u graag een hoogwaardig Dekton aanrechtblad wilt kopen, bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres! Dankzij onze grote liefde voor het vak en vele jaren ervaring weten wij precies wat u nodig heeft om van uw keuken een droomplek te maken. Wij kunnen u alles vertellen over onze werkwijze en de verschillen en voordelen van de diverse soorten natuursteen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken tussen een granieten aanrechtblad, Belgisch hardsteen aanrechtblad, composiet aanrechtblad en een variant van Dekton. Wij maken ieder product op maat voor u in onze eigen fabriek. Hier produceren wij ook natuurstenen aanrechtbladen voor Ikea keukens. Daarnaast hebben wij nog andere producten zoals achterwanden voor uw keuken renovatie. Deze kunt u bij ons eenvoudig tegelijk met uw Dekton aanrechtblad kopen. Kom langs in onze fabriek en bekijk zelf de vele mogelijkheden van Dekton!