Uw voordeel:

Marmerlook keukenblad

Dankzij de nieuwste technieken kunnen voorheen onbetaalbare materialen gemakkelijk nagemaakt worden. Dat laat het marmerlook keukenblad zien dat je bij Aanrechtfabriek kunt bestellen. Marmer is bijzonder stevig, maar heeft één groot nadeel: het oppervlak is poreus, waardoor vloeistoffen als thee, wijn en koffie er gemakkelijk in kunnen trekken. Hier is alleen met goed onderhoud iets aan te doen. Een marmerlook keukenblad is net zo sterk en elegant als marmer, maar kras- en onderhoudsvrij! In onze fabriek zijn vrijwel alle luxe marmertinten beschikbaar en wij maken het keukenblad geheel voor u op maat.

Marmerlook keukenblad composiet

Door de luxe glans kan een marmerlook keukenblad van composiet probleemloos wedijveren met de natuurlijke eigenschappen van marmer. Composiet is een materiaal dat voor 93% uit pure kwarts bestaat. Bij de fabricage worden hieraan hoogwaardige hars, kleurstoffen en soms ook kleine stukjes glas toegevoegd. Een marmerlook keukenblad van composiet wordt zo vormgegeven dat het dezelfde geaderde structuur als marmer krijgt. Op die manier heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en texturen. Het aanrechtblad van composiet dat u bij Aanrechtfabriek kunt bestellen heeft de gepatenteerde naam Silestone®. Voordelen van dit type aanrechtbladen zijn de ongekende stevigheid en de antibacteriële werking.

composiet1

Marmerlook keukenblad Dekton

Een ander geschikt materiaal voor een marmerlook keukenblad is Dekton. Hiervoor is een speciale mix van diverse grondstoffen gebruikt, waaronder bestanddelen van porselein, glas en kwarts. Door het speciale proces dat ‘sinteren’ wordt genoemd versmelten aanwezige minerale deeltjes, waardoor hun interne structuur verandert. Door verhitting ontstaat er een ultracompact materiaal dat net zo stevig is als marmer. Een marmerlook keukenblad van Dekton heeft niet alleen een luxe glans, maar is ook stevig, krasvrij en geeft vlekken geen kans.

Marmerlook keukenblad mogelijkheden

Als u kiest voor een marmerlook keukenblad zijn de mogelijkheden bij Aanrechtfabriek eindeloos. Wij bieden u een ruime variatie aan diverse natuurstenen tinten en texturen. Wij maken het blad volledig op maat, voordat wij het in uw keuken komen plaatsen. Zes dagen na het inmeten kunnen wij al beginnen met de installatie. Wilt u in plaats van een marmerlook keukenblad ook de mogelijkheden verkennen van onze natuursteen aanrechtbladen? Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u bereidt de lekkerste maaltijden voortaan in uw eigen droomkeuken!

aura