Marmerlook keukenblad

 


Een marmerlook keukenblad maakt uw keuken helemaal af. Dankzij de nieuwste technieken kunnen exclusieve, dure materialen nagemaakt worden. Marmer is hier een voorbeeld van. Bij Aanrechtfabriek kunt u dit bestellen in hoge kwaliteit. U zult het verschil amper merken. De uitstraling van de marmerlook ziet er net zo luxe en exclusief uit als het echte marmer.

Uw voordeel:

Een composiet marmerlook keukenblad

Een composiet marmerlook keukenblad heeft de luxe glans die overeenkomen met de natuurlijke eigenschappen van marmer. Composiet is een materiaal dat voor 93% uit pure kwarts bestaat. Bij de fabricage worden hieraan hoogwaardige hars, kleurstoffen en soms ook kleine stukjes glas toegevoegd.

Een marmerlook werkblad van composiet wordt zo vormgegeven dat het dezelfde geaderde structuur als marmer krijgt. Op die manier heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en texturen. Het aanrechtblad van composiet dat u bij Aanrechtfabriek kunt bestellen heeft een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Het is ongekend stevig en heeft een antibacteriële werking.

Een Dekton keukenblad met marmerlook

Een ander geschikt materiaal voor een marmerlook keukenblad is Dekton. Hiervoor is een speciale mix van diverse grondstoffen gebruikt, waaronder bestanddelen van porselein, glas en kwarts. Door het speciale proces dat ‘sinteren’ wordt genoemd versmelten aanwezige minerale deeltjes, waardoor hun interne structuur verandert.

Door verhitting van de grondstoffen ontstaat er een ultracompact materiaal dat net zo stevig is als marmer. Een marmerlook keukenblad van Dekton heeft niet alleen een luxe glans, maar is ook stevig, krasvrij en geeft vlekken geen kans.

composiet1

Een aanrechtblad van marmerlook in uw keuken

Een aanrechtblad van marmerlook staat prachtig in uw keuken. Deze geeft een luxe uitstraling aan de ruimte. In onze fabriek vindt u zowel witte als zwarte marmerlook bladen. Hierdoor heeft u altijd een kleur die bij uw interieur past.

Doordat Dekton en composiet sterke soorten bladen zijn, is een aanrechtblad met deze vormgeving een goede optie. De kans op beschadigingen is klein. De dichtheid van de materialen is hoog, waardoor u geen vlekken kunt krijgen. Ook zijn deze bladen hittebestendig en verkleuren ze niet door zonlicht.

Voordelen van een werkblad van marmerlook

Een werkblad van marmerlook heeft vele voordelen. Echt marmer is bijzonder stevig, maar heeft een groot nadeel; oppervlak is poreus waardoor vloeistoffen gemakkelijk kunnen intrekken. Hieronder zetten wij een aantal voordelen van dit aanrechtblad neer.

  • Krasvrij
  • Een hoge dichtheid, waardoor de kans op vlekken klein is
  • Hittebestendig
  • Antibacterieel
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Slijtvast, bij goede gebruik gaat het een leven lang mee

Door deze eigenschappen zijn er veel mensen die bij de Aanrechtfabriek kiezen voor een werkblad met marmerlook.

De mogelijkheden van een marmerlook keukenblad

Bij een marmerlook keukenblad heeft u vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het materiaal wat u kiest. Gaat u voor Dekton of toch liever voor composiet? Wij kunnen u hier advies over geven, mocht u er zelf niet uitkomen. Daarnaast is de kleur ook zelf te bepalen. Aangezien het materiaal niet natuurlijk is, maar met de hand gemaakt, kunnen wij alles maken.

Het populaire marmer komt steeds vaker terug in meerdere producten. Niet alleen in de keuken, maar door het hele huis. Decoraties zijn vaak gemaakt van deze natuursteen en ook kastjes en andere producten. De uitstraling van dit materiaal is zeer populair geworden, mede door de meerdere kleuren die mogelijk zijn.

aura

Een marmerlook keukenblad kopen doet u bij de Aanrechtfabriek

Als u kiest voor een marmerlook keukenblad zijn de mogelijkheden bij Aanrechtfabriek eindeloos. Wij bieden u een ruime variatie aan diverse natuurstenen tinten en texturen. Wij maken het blad volledig op maat, voordat wij het in uw keuken komen plaatsen. Zes dagen na het inmeten kunnen wij al beginnen met de installatie.

Wilt u in plaats van een marmerlook keukenblad ook de mogelijkheden verkennen van onze natuursteen aanrechtbladen? Wij vertellen u in onze fabriek graag alles wat u wilt weten voor uw keuken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u bereidt de lekkerste maaltijden voortaan in uw eigen droomkeuken! Maak uw keuken helemaal af met een marmerlook keukenblad.