Uw voordeel:

Stenen buitenkeuken

Waarom zou u het slechts bij dineren laten als de zon zich in de lente en de zomer vaker laat zien? Met een schitterende stenen buitenkeuken van Aanrechtfabriek wordt het zelfs mogelijk om buiten te koken! Wij hebben diverse soorten natuursteen, zodat u uw kookplek geheel naar eigen inzicht kunt vormgeven. U heeft zelf alle vrijheid om te bepalen voor welke materialen en onderdelen u kiest. Kom eens langs om de mogelijkheden van uw nieuwe stenen buitenkeuken te bekijken en bespreken!

Natuurstenen buitenkeuken

U wordt al gauw dé chef van de buurt als u gaat kokkerellen in uw nieuwe natuurstenen buitenkeuken van Aanrechtfabriek! U heeft bij ons de keuze uit diverse materialen voor een uitstraling die bij uw woning én uw tuin past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een granieten aanrechtblad als basis voor uw natuurstenen buitenkeuken? Onze experts plaatsen net zo graag een achterwand in uw keuken van ditzelfde materiaal! Daar komt nog eens bij dat het onderhoud van graniet een eenvoudige klus is als u de juiste sprays en impregneermiddelen in huis heeft.

Dekton-Outdoor-Kitchen

Stenen buitenkeuken op maat

Onze experts maken uw stenen buitenkeuken volledig op maat! Zo weet u zeker dat u profiteert van een perfecte pasvorm. Wij adviseren u om uw keuken zo’n zes weken voor levering te bestellen, zodat wij voldoende tijd hebben om alle benodigde materialen en onderdelen te verzamelen. Nadat we zijn langsgekomen voor het inmeten van de stenen buitenkeuken op maat, duurt het daarna uiterlijk zes werkdagen voordat we aan de slag kunnen met de installatie! Heeft u vragen over de diverse mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.