Stenen buitenkeuken

Zo lang mogelijk genieten van zonnige zomeravonden doet u door middel van een stenen buitenkeuken. Met de schitterende op maat gemaakte buitenkeukens van Aanrechtfabriek haalt u alles uit uw zomerse dagen. 

Buiten lunch voorbereiden en uitgebreid koken worden dan ineens mogelijk. Wij gebruiken diverse soorten natuursteen en u bepaalt zelf welke materialen er worden gebruikt. Meer weten over de mogelijkheden voor een op maat gemaakte stenen buitenkeuken? Lees snel verder!

Uw voordeel:

Stenen buitenkeuken op maat

Bij Aanrechtfabriek maken wij een stenen buitenkeuken voor u volledig op maat. Dit houdt in dat zowel de afmetingen als de materialen volledig naar wens kunnen worden gekozen. Iedere tuin is namelijk anders en ook is het vaak anders om een buitenkeuken te plaatsen voor een restaurant als voor particulieren.

Het is mogelijk om aan te geven welke elementen u graag zou willen terugzien in uw keuken zoals bijvoorbeeld een spoelbak, grill of oven. In overleg kunnen we met al dit soort dingen rekening houden en ontwerpen we uw stenen buitenkeuken volledig op maat.

Is een buitenkeuken het wel waard in Nederland? 

Veel mensen denken dat een buitenkeuken met het Nederlandse weer de investering niet waard is. Echter, niks is minder waar! Er zijn verschillende manieren om zo veel mogelijk uit uw buitenkeuken te halen. Denk erover na om uw buitenkeuken (gedeeltelijk) onder een overkapping te plaatsen. Op deze manier kunt u ook gebruik maken van uw buitenkeuken wanneer de temperatuur warm genoeg is maar het wisselvallig is. 

Daarnaast is het een idee om een heater of een houtkachel te plaatsen bij uw buitenkeuken. Op deze manier kunt u ook bij kouder weer gebruik blijven maken van de keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van een winter barbecue. Dit wordt buiten georganiseerd ondanks de koudere temperaturen en een stenen buitenkeuken is hiervoor uiterst geschikt.  

Dekton-Outdoor-Kitchen

Een buitenkeuken van natuursteen

Bij het maken van een buitenkeuken werken we met verschillende natuurstenen zoals graniet, composiet en Belgisch hardsteen. Daarnaast is het mogelijk om ook andere materialen te gebruiken voor uw keuken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hout en staal.  

Wellicht is een granieten aanrechtblad als basis voor uw natuurstenen buitenkeuken iets voor u. Onze experts plaatsen net zo graag een achterwand in uw keuken van ditzelfde materiaal! Daar komt nog eens bij dat het onderhoud van graniet een eenvoudige klus is als u de juiste sprays en impregneermiddelen in huis heeft.

Wij komen uw buitenkeuken steen voor u opmeten en plaatsen

Wij nemen al uw wensen voor een stenen buitenkeuken met u door. Vervolgens zullen onze specialisten bij u langskomen om de maten voor de keuken op te meten. Zo weet u zeker dat u profiteert van een perfecte pasvorm. Wij adviseren u om uw keuken zo’n zes weken voor levering te bestellen, zodat wij voldoende tijd hebben om alle benodigde materialen en onderdelen te verzamelen.

Nadat we zijn langsgekomen voor het inmeten van de stenen buitenkeuken op maat, duurt het daarna uiterlijk zes werkdagen voordat we aan de slag kunnen met de installatie! Ook de installatie van uw stenen buitenkeuken gebeurt door onze specialisten. 

Buitenkeuken natuursteen

Bestel online of kom langs in onze showroom

Wanneer u al weet wat uw wensen zijn voor uw stenen buitenkeuken kunt u bij ons online een offerte aanvragen. Bent u er nog niet helemaal uit of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staan onze specialisten klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Uiteraard is het ook mogelijk om de mogelijkheden voor buitenkeukens bij ons in de showroom te komen bekijken. Wij laten u zien welke materialen en opstellingen er allemaal mogelijk zijn en kijken welke opties het beste aansluiten bij uw wensen voor een stenen buitenkeuken.