Uw voordeel:

Natuursteen producten

In ons ruime assortiment vindt u een scala aan natuursteen producten. Een werkblad voor in uw keuken maken wij met liefde voor u op maat. Maar zoekt u meer en wilt u een uniform geheel in uw huis? Onze natuursteen producten zorgen ervoor dat alles feilloos op elkaar aansluit en iedere ruimte soepel overgaat in de andere. Een chique interieur met een luxe uitstraling is het resultaat wanneer u meerdere elementen in hetzelfde materiaal afwerkt. Kom langs in onze fabriek, wij staan altijd klaar om u te helpen met deskundig en persoonlijk advies!

Drempel natuursteen

Zet vandaag nog die stap en bestel uw drempel van natuursteen! Naast drempels leveren wij ook vensterbanken in verschillende steensoorten afkomstig uit steengroeven van over de hele wereld. Over het algemeen ziet u deze in hout afgewerkt, maar door uw drempel van natuursteen te laten maken creëert u een bijzondere uitstraling die past in zowel een strak als klassiek interieur. Kom langs in onze fabriek om met eigen ogen te zien wat onze hoogwaardige drempels en overige producten kunnen doen voor uw interieur.

Dorpel natuursteen

Voor zowel binnen als buiten is een dorpel van natuursteen erg geschikt. Met name Belgisch hardsteen is een veelgebruikt materiaal voor buitendorpels, omdat dit ontzettend hard en vooral weersbestendig is. Een raam of deur dorpel van natuursteen zorgt voor een nette, stevige en vooral duurzame afwerking. Zoekt u dorpels voor nieuwbouw, renovatie of restauratie? Aanrechtfabriek levert het! Via het online formulier op onze website ontvangt u binnen 10 minuten een offerte.

Badkamer natuursteen

Zijn tegels het eerste waar u aan denkt voor uw badkamer? Natuursteen is een bijzonder stijlvol materiaal om wanden mee af te werken. Niet alleen muren, maar ook vloeren en de meubels in badkamers kunnen worden afgewerkt en gemaakt met composiet of graniet als basis. Aanrechtfabriek heeft al deze en meer materialen voor u ter beschikking. Uw badkamer met natuursteen afwerken geeft een luxueus gevoel, alsof u dagelijks vertoeft in een vijfsterrenhotel!

dekton-bathroom-xgloss-stonika-arga-2-flooring-zenith

Spoelbak natuursteen

Wanneer u een werkblad bestelt bij Aanrechtfabriek is het mogelijk om daar een geïntegreerde spoelbak van natuursteen in te plaatsen. De mogelijkheden voor aanrechtbladen zijn divers. Zo is het tevens mogelijk om voor buitenkeukens een spoelbak van natuursteen aan te schaffen bij ons. In de buitenlucht komt een natuurlijk product uiteraard het beste tot zijn recht. Wij leveren ook spoelbakken van Carrossi, Reginox en Franke. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Natuursteen producten op maat

In onze Aanrechtfabriek kunnen wij vrijwel alle natuursteen producten op maat maken. Heeft u al een mooi werkblad van ons? Wij kunnen bijpassende achterwanden in hetzelfde materiaal leveren. Zo krijgt u een uniform geheel en creëert u rust in huis. Onze natuursteen producten op maat zorgen voor een perfecte pasvorm en strakke afwerking. Met liefde voor het vak leveren wij al jarenlang kwaliteitsproducten. Wij staan 100% achter ons product en bieden dan ook tot wel 25 jaar garantie!