Uw voordeel:

Keuken achterwand

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen en bent u op zoek naar een keuken achterwand die matcht met het keukenblad? Dan bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres! U heeft bij ons namelijk een ruime keuze uit verschillende materialen in diverse kleuren. Het grote voordeel van een keuken achterwand is dat deze eenvoudig is schoon te maken. Zo heeft u geen last van opspattende saus- en vetvlekken, want deze kunt u na het koken direct wegvegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Aanrechtfabriek!

Keuken achterwand natuursteen

In een warm ingerichte keuken zorgt een achterwand van natuursteen voor een prachtige finishing touch. U past bij Aanrechtfabriek uw materiaalkeuze gemakkelijk aan op uw huidige natuursteen aanrechtblad. Wij werken met verschillende steensoorten, zodat u moeiteloos een keuken achterwand van natuursteen uitzoekt die aansluit bij uw Belgisch hardsteen of graniet aanrechtblad. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

dekton-kitchen-natural-collection-portum-flooring-makai

Keuken achterwand materialen

Bij Aanrechtfabriek kan een keuken achterwand in diverse materialen worden uitgevoerd. Wij willen u bijvoorbeeld graag wijzen op de voordelen van een composiet aanrechtblad in combinatie met een bijpassende achterwand. Composiet bestaan uit een of meerdere soorten natuursteen die met kunstof tot een geheel zijn verwerkt. Daardoor wordt een bijzonder sterk oppervlak verkregen dat niet alleen stevig en krasvrij is, maar ook hittebestendig. Met onze keuken achterwand materialen van composiet kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren.

Keuken achterwand op maat

Gaat uw voorkeur uit naar een keuken achterwand op maat die snel kan worden geplaatst? Dan zit u goed bij Aanrechtfabriek! Wij kunnen de wand al binnen 6 dagen na het inmeten bij u komen installeren. Wij hebben wel enige tijd nodig om de benodigde materialen te verzamelen. Wij raden u daarom aan om daar rekening mee te houden voordat u een aanrechtblad en andere zaken voor uw keuken gaat bestellen. Zo kunt u er met een goede planning voor zorgen dat uw keuken achterwand op maat gebruiksklaar is op het moment dat u uw nieuwe keuken in gebruik neemt.

Dekton keukenblad

Keuken achterwand bestellen

Zoekt u een scherp geprijsde maatwerkoplossing voor uw keuken? Zowel een achterwand als een werkblad bestellen doet u voordelig bij Aanrechtfabriek. Overigens kunt u bij ons ook accessoires en toebehoren kopen zoals spoelbakken, kranen en een natuursteen vensterbank. Onze tip: wij kunnen u het Dekton aanrechtblad van harte aanbevelen. Het blad hiervan is zelfs geschikt voor een buitenkeuken. Zoals zich al laat raden: een keuken achterwand bestellen is in onze winkel geen enkel probleem! Vraag online een offerte aan of bezoek onze showroom in Leek!