Achterwand keuken

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen en bent u op zoek naar een achterwand voor de keuken die matcht met het keukenblad? Dan bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres! U heeft bij ons namelijk een ruime keuze uit verschillende materialen in diverse kleuren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Aanrechtfabriek voor een achterwand voor uw keuken!

Uw voordeel:

Wat zijn de voordelen van een achterwand in de keuken?

Een achterwand in uw keuken heeft verschillende voordelen. Het heeft de functie om de muur te beschermen tegen de volgende zaken: 

  • Water
  • Hitte
  • Vuil en vlekken 
  • Krassen en andere beschadigingen

Achter de kraan wordt de wand van de keuken vaak nat. Een achterwand wordt hierdoor niet aangetast. Achter het fornuis of achter een cooker wordt het vaak erg warm. Ook hier zijn ze tegen bestand.  

Onderhouden van een keukenachterwand

Eén van de grootste voordelen is het feit dat het gemakkelijk is schoon te maken. Dus saus- en vetvlekken zorgen niet langer voor problemen en kunnen na het koken met een gerust hart worden weggeveegd. 

Tot slot is en blijft een aanrecht toch een “werkplek” waar eten en drinken worden bereid en verschillende gereedschappen gebruikt worden. Het kan maar zo zijn dat er een keer iets tegen een wand komt waardoor een kras of deukje ontstaat. Zo’n wand in de keuken zorgt ervoor dat er geen beschadigingen ontstaan aan uw keuken. 

Een achterwand in de keuken heeft dus verschillende voordelen en is dus een verstandige keuze voor uw keuken.

dekton-kitchen-natural-collection-portum-flooring-makai

Achterwand keuken van natuursteen

Een achterwand in de keuken van natuursteen kan net de finishing touch geven waar u naar op zoek bent. Heeft u al een natuurstenen aanrechtblad? Bij Aanrechtfabriek is mogelijk om een exemplaar voor uw keuken te vinden die past bij uw huidige aanrechtblad. 

Wij werken met verschillende materialen, zodat u moeiteloos een wand voor uw keuken uitzoekt die aansluit bij uw Belgisch hardsteen, composiet of granieten aanrechtblad. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden voor het vinden van een natuurstenen achterwand voor uw keuken.

Achterwand keuken op maat

Bent u op zoek naar een achterwand voor uw keuken op maat? En zou u ook nog het liefst hebben dat deze snel voor u geplaatst wordt? Lees dan snel verder! 

Wij komen de gewenste wand bij u opmeten. Nadat we de wand hebben opgemeten komen we deze binnen 6 dagen bij u installeren. Doordat de afmetingen door Aanrechtfabriek worden opgenomen zal er een extreem strakke afwerking ontstaan in uw keuken. 

Wel hebben we wat tijd nodig om materialen te verzamelen en voor te bereiden. We raden u aan daar rekening mee te houden zodat uw gehele keuken in dezelfde periode opgeleverd kan worden. 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een achterwand voor uw keuken op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Achterwand keuken op maat

Wilt u op een effectieve manier de tocht uit uw woonkamer of keuken weren? Dan is het laten plaatsen van een natuursteen dorpel onder uw deuren een goede eerste stap. Aanrechtfabriek maakt dorpels op maat van onder andere Belgisch hardsteen, graniet en verschillende soorten composiet. Als uw keuken is voorzien van een aanrechtblad, een achterwand en een vensterbank van natuursteen is een dorpel van hetzelfde materiaal een stijlvolle keuze, waarmee u van de keuken een sfeervol geheel maakt. Vraag eenvoudig online een offerte aan!

Dekton keukenblad

Bestel uw keuken achterwand gemakkelijk en voordelig online

Bij ons vindt u een scherp geprijsde maatwerkoplossing voor uw achterwand in uw keuken! Voor uw gehele keuken vindt u bij Aanrechtfabriek hoge kwaliteit producten zoals aanrechtbladen, vensterbanken en spoelbakken van verschillende materialen. 

Overigens kunt u bij ons ook accessoires en toebehoren voor uw keuken kopen zoals kranen, dorpels en natuurstenen vensterbanken. Hoge kwaliteit, persoonlijke inmeetservice en snelle levering. Vraag online een offerte aan of bezoek onze showroom in Leek om onze achterwanden voor keukens te bekijken!