Uw voordeel:

Natuursteen spoelbak

Wij maken niet alleen aanrechtbladen en vensterbanken van natuursteen, ook een spoelbak kunnen wij maken van dit prachtige natuurlijke materiaal. Door uw spoelbak te integreren in het aanrechtblad krijgt u een mooi en strak geheel. Het geeft uw keuken een luxe uitstraling! Wij gebruiken natuursteen voor uw spoelbak uit steengroeven van over de hele wereld. Dit samen met onze liefde voor het vak zorgt ervoor dat wij kwaliteitsproducten leveren!

Natuursteen spoelbak materialen

Bij Aanrechtfabriek is er een hoop mogelijk. Naast natuursteen voor uw spoelbak gebruiken wij materialen als Dekton of composiet. Met deze laatste variant wordt natuursteen gecombineerd met andere materialen waardoor wij het eindresultaat kunnen beïnvloeden. U heeft hierdoor keuze uit wel meer dan 100 kleuren. Ook kunnen wij voor u een marmerlook of betonlook aanrechtblad maken. Kiest u uit natuursteen spoelbak materialen als graniet of Belgisch hardsteen? U kunt altijd een scherpe prijs verwachten!

4-composiet

Natuursteen spoelbak bij Aanrechtfabriek

Wilt u uw Ikea keuken voorzien van een Belgisch hardsteen aanrechtblad met een geïntegreerde natuursteen spoelbak? Bij Aanrechtfabriek maken wij deze voor u op maat! Aanrechtbladen komen rechtstreeks uit onze eigen fabriek en worden na inmeten binnen zes dagen gemonteerd. Een aanrechtblad voor uw Ikea keuken kan dan ook zonder problemen inclusief een natuursteen spoelbak. Bij Aanrechtfabriek staan wij garant voor uitmuntende kwaliteit!