Uw voordeel:

Marmerlook keukenblad Ikea

Wilt u een marmerlook keukenblad voor uw Ikea aanrecht dat écht op dit luxe materiaal lijkt? Dan zit u met de kwaliteit van Aanrechtfabriek altijd goed. Marmer is van nature bijzonder stevig en heeft een elegant geaderde structuur. Maar deze vorm van natuursteen is tegelijk erg poreus, waardoor er gemakkelijk vloeistoffen intrekken. Om dit te voorkomen heeft echt marmer veel onderhoud nodig. Dit probleem speelt niet met het marmerlook keukenblad voor uw Ikea keuken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de nieuwste composietmaterialen. Uw keuken krijgt dezelfde luxe uitstraling maar zonder de nadelen!

Marmerlook keukenblad Ikea composiet

Met de nieuwste technieken zijn aanrechtbladen van marmer gemakkelijk natuurgetrouw na te maken. Een goed voorbeeld is een marmerlook keukenblad voor de Ikea keuken van composiet. Dit materiaal is voor 93% uit pure kwarts samengesteld. Door de toevoeging van hoogwaardige kunstharsen, kleurstoffen ontstaat de dezelfde chique glans van marmer. Voor het marmerlook keukenblad voor uw Ikea keuken van composiet vraagt u eenvoudig een offerte aan op onze site. Een composiet aanrechtblad is bij Aanrechtfabriek verkrijgbaar in een groot aantal tinten.

2-composiet

Marmerlook keukenblad Ikea Dekton

Net zoals de aanrechtbladen van composiet heeft het marmerlook keukenblad voor de Ikea keuken van Dekton een elegante uitstraling. Voor dit effect is gebruik gemaakt van een proces dat ‘sinteren’ heet. De bestanddelen van kwarts, glas en porselein worden op een zeer hoge temperatuur verhit, waarbij deze net niet smelten. Op die manier ontwikkelt zich een sterke verbinding tussen de diverse materialen, waardoor een bijzonder dicht oppervlak ontstaat. Het marmerlook keukenblad voor Ikea van Dekton is stevig, krasvrij en geeft vlekken geen kans! Bij Aanrechtfabriek kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen om uw Dekton aanrechtblad op maat te laten maken.

Marmerlook keukenblad Ikea op maat

Bij Aanrechtfabriek kunt u uw marmerlook keukenblad voor de Ikea keuken op maat laten maken. Naast het aanrechtblad van uw Ikea keuken kunnen we eventueel ook uw spoelbakken vervangen. Daarnaast hebben we bladen voor de liefhebbers van een robuuste, industriële look zoals het betonlook aanrechtblad. Dankzij onze snelle service wordt het marmerlook keukenblad voor uw Ikea keuken op maat al na enkele dagen geïnstalleerd. Wel dienen wij alle materialen voor de montage ruim op tijd te verzamelen. Daarom raden wij u aan om enkele weken voor de gewenste oplevering uw offerte aan te vragen. Dan komen wij met een scherp aanbod!

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series