Aanrechtblad Betonlook

Een aanrechtblad betonlook wordt steeds populairder. Door de stoere uitstraling maakt het iedere ruimte compleet. Een keukenblad van betonlook is de aanrader van dit moment. Bij Aanrechtfabriek maken wij deze voor u op maat en plaatsen wij deze ook. 

Onze betonlook keukenbladen zijn ontwikkeld van de beste materialen. Wij gebruiken natuursteen, waardoor de kwaliteit hoog blijft. Hierdoor bent u verzekerd van een blad wat jarenlang meegaat. Zo kunt u het langst genieten van uw aanrechtblad betonlook. 

Uw voordeel:

Een aanrechtblad betonlook voor in de keuken

Een aanrechtblad met betonlook is perfect voor in de keuken. Hier krijgt u een stoere, ruige uitstraling in de ruimte. Dit is in de laatste maanden zeer populair geworden. Het is modern en kan geplaatst worden in een bestaande keuken of in een nieuwe. Ook wanneer u een aanrechtblad voor uw ikea keuken wilt bent u bij ons aan het juiste adres. 

De keuken is het hart van de woning. Hier maakt u de maaltijden voor vrienden en familie en zit u in sommige gevallen ook te eten. Door de neutrale kleuren van beton kunt u hier gemakkelijk diverse stijlen mixen. Heeft u een moderne keuken, een landelijke keuken, industrieel of minimalistisch? Een aanrechtblad met betonlook staat in ieder interieur.

Een betonlook aanrechtblad van natuursteen

Een betonlook aanrechtblad is van natuursteen gemaakt. Diverse materialen die wij gebruiken zijn Dekton en Composiet. Dit zijn beide kwalitatieve stoffen met een fijne structuur. Hierdoor zijn ze bestand tegen vlekken en gemakkelijk in onderhoud. 

Een composiet aanrechtblad kan in vele soorten en maten ontwikkeld worden. Hierdoor is deze ideaal voor vele huishoudens. Dekton is een relatief nieuw materiaal, wat ontworpen is met de beste bestanddelen die er zijn voor een aanrecht. Deze is ook beschikbaar in vele kleuren en designs. Daardoor is een betonlook aanrechtblad aantrekkelijk voor iedereen. 

3-composiet

De voordelen van een betonlook aanrechtblad

Een betonlook keukenblad kent meer voordelen dan echt beton. Deze zetten wij voor u op een rij.

  • De kosten zijn lager. Doordat het betonlook is, is de basis een goedkopere natuursteen, met een hoge kwaliteit. De afwerking is dan gedaan met een toplaag van beton. 
  • Lichter in gewicht. Beton is zwaar materiaal, ten opzichte van een betonlook. 
  • Vlekbestendig, waterdicht en krasbestendig. De belangrijkste voordelen zijn dat vlekken en krassen geen kans krijgen bij Dekton en composiet. Daarnaast is de dichtheid hoog, waardoor deze uiterst waterdicht is. 
  • Betonlook heeft minder onderhoud nodig. Echt beton kan krassen en kunnen brandplekken op komen. Een keukenblad van betonlook heeft deze nadelen minder.

Er zitten dus vele voordelen aan betonlook ten opzichte van echt beton. 

De nadelen van een betonlook aanrechtblad

Naast dat er vele voordelen aan een betonlook werkblad zitten, zijn er ook een aantal nadelen. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud. Het blad van namaak beton is vaak gevoeliger voor vlekken dan een ander materiaal. Het goede onderhoud is belangrijk om voor een lange levensduur van je keukenblad te zorgen. 

Naast dit nadeel zitten er voornamelijk voordelen aan het werkblad van betonlook. Daardoor is dit vaak een keuze die vaker wordt gemaakt dan beton zelf. De vormgeving is precies hetzelfde als echt beton, alleen is de structuur van het materiaal kwalitatief beter.  

composiet2

Het onderhouden van een werkblad van betonlook

Hierboven is het onderhoud van een werkblad van betonlook besproken. Dit is namelijk het belangrijkste onderdeel om een lange levensgarantie te kunnen waarborgen. Het onderhoud is deels afhankelijk van het materiaal waarvoor u heeft gekozen.  

Een goede manier om het onderhoud bij ieder materiaal te doen is door het blad dagelijks af te nemen met een vochtige doek. Allesreiniger is in de meeste gevallen ook een goede manier van schoonmaken. Zorg er wel voor dat er geen bleek in de allesreiniger zit. Dit zou de betonlook kunnen beschadigen en vlekken kunnen geven. 

De prijs voor een betonlook aanrechtblad 

De kosten voor een betonlook keukenblad zijn minder hoog als voor een echt beton blad. Daar staan ook nog eens vele voordelen tegenover, die u niet heeft bij echt beton. Wij raden u daarom zeker ook de betonlook aan. Een betonlook aanrechtblad prijs is lastig in te schatten op afstand. Doordat er gekeken wordt naar de afmeting van het blad en het materiaal is dit niet zwart op wit te zeggen.

Mocht u willen weten wat een betonlook aanrechtblad voor u zou kosten, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende materialen voor een keukenblad, wat de voor- en nadelen zijn en natuurlijk de kosten. 

Betonlook aanrechtblad

Een betonlook aanrechtblad kopen doe je bij Aanrechtfabriek

Een betonlook aanrechtblad kopen doet u bij Aanrechtfabriek. Onze experts kunnen u begeleiden in het maken van de juiste keuze voor u. Wij meten alles voor u op en plaatsen het blad zelf. Hierdoor weten wij zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. WIj stoppen namelijk niet totdat u blij bent. 

Maak de keuze voor betonlook en creëer een industriële sfeer in uw keuken. Ga voor de beste kwaliteit die jarenlang mee kan gaan. Geniet van de uitstraling die het hart van uw huis gaat krijgen en maak de lekkerste gerechten in de keuken. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wie weet kookt u dan binnenkort op een aanrechtblad betonlook.