Uw voordeel:

Belgisch hardsteen aanrechtblad

Geef uw keuken een natuurlijk en eigenzinnig karakter met een Belgisch hardsteen aanrechtblad! Deze kalksteensoort is ontstaan uit vele kleine fossielen zoals zeelelies en andere voorwerpen die door de jaren heen zijn verwerkt door natuurlijke reactie. In sommige gevallen kunt u deze zelfs nog zien aan het oppervlak. Dit geeft uw Belgisch hardsteen aanrechtblad een prachtige levendige uitstraling waar u nooit op uitgekeken raakt. De exacte kleur van Belgisch hardsteen is afhankelijk van de hoeveelheid koolstof die erin zit. Hierdoor is geen stukje gelijk en krijgt u altijd een uniek en eigenzinnig aanrechtblad geleverd! Wilt u meer weten over Belgisch hardsteen aanrechtblad? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze fabriek.

Bh Keuken 3
Bh keuken 2

Belgisch hardsteen aanrechtblad voordelen

Bent u benieuwd naar een Belgisch hardsteen aanrechtblad en de voordelen ervan? Lees dan gauw verder! Belgisch hardsteen is één van de hardste steensoorten die er is en is daardoor bijzonder geschikt voor het maken van aanrechtbladen. Het materiaal heeft een warme, luxe uitstraling die door de donkere tint perfect past bij iedere stijlvolle keuken. Vooral voor een natuurlijke look in uw huis is dit materiaal zeer geschikt. Het steentype kan worden verwerken in aanrechtbladen, vensterbanken en andere producten, waardoor het perfect op elkaar kan worden afgestemd in het interieur. Belgisch hardsteen is bovendien erg geschikt voor aanrechtbladen voor Ikea keukens. Bij Aanrechtfabriek maken we alle natuurstenen volledig op maat voor u.

Belgisch hardsteen aanrechtblad onderhoud

U wilt natuurlijk voorkomen dat vlekken van eten en drinken vat krijgen op uw aanrechtblad. Daarom is het bijzonder belangrijk dat u uw Belgisch hardsteen aanrechtblad goed onderhoud. Hieronder enkele tips:

  • Hoewel het materiaal zeer sterk is, is het niet bestand tegen zuren. Wij raden dan ook aan om hiermee voorzichtig te zijn in de buurt van uw Belgisch hardsteen aanrechtblad.
  • Belgisch hardsteen is in beperkte mate hittebestendig, wij raden u daarom altijd aan om een onderzetter te plaatsen onder hete pannen of schalen.
  • Het onderhoud en schoonmaken doet u bij voorkeur met lauwwarm water. Impregneren kan helpen om uw aanrecht vlekbestendig te maken.
  • Wilt u ook andere producten bestellen van Belgisch hardsteen voor in uw interieur zoals een Belgisch hardsteen vensterbank? Bestel deze dan tegelijkertijd met uw aanrechtblad. Deze materialen worden dan uit hetzelfde type steen verwerkt waardoor u kleurverschillen voorkomt.

Wilt u meer Belgisch hardsteen onderhoud tips? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze fabriek in Leek. Wij adviseren u graag! Er zijn veel extra mogelijkheden voor een aanrechtblad van Belgisch Hardsteen. Denk hierbij aan kleur, onderhoud en materiaal. Kijk voor alle extra mogelijkheden hier.

Belgisch hardsteen aanrechtblad kopen

Heeft u een complete keuken renovatie in het vooruitzicht? Bij ons kunt u een Belgisch hardsteen aanrechtblad kopen voor natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Het is verstandig om 4 tot 5 weken voor het installeren van uw keuken de producten bij ons te bestellen. Wij hebben dan voldoende tijd om de materialen in huis te halen en uw vensterbank en aanrechtblad te produceren. Als u ervoor kiest om bij Aanrechtfabriek uw Belgisch hardsteen aanrechtblad te kopen, krijgt u een totaalpakket. Wij maken uw aanrechtblad niet alleen, we bezorgen en monteren deze ook. Kom langs in onze fabriek en profiteer van een persoonlijke aanbieding. Wij hebben niet alleen Belgisch hardsteen in ons assortiment, maar ook een granieten aanrechtbladcomposiet aanrechtblad en Dekton aanrechtblad behoren tot de mogelijkheden. Profiteer van de expertise en voordelen van Aanrechtfabriek!