Uw voordeel:

Onderhoud composiet aanrechtblad

In vergelijking met andere aanrechtbladen is het onderhoud van een composiet aanrechtblad zeer laag. Toch zijn er een aantal zaken waarop u dient te letten om het oppervlak mooi en schoon te houden. De dagelijkse schoonmaak is daar één van. In de meeste gevallen is afnemen van het aanrechtblad met een schone doek voldoende. Let er bij het onderhoud van een composiet aanrechtblad vooral op dat u geen bijtende middelen met een hoge PH-waarde gebruikt, want die kunnen het oppervlak aantasten.

Onderhoud composiet aanrechtblad reinigen

Bij Aanrechtfabriek kunt u altijd terecht voor vragen over het onderhoud van een composiet aanrechtblad. Het reinigen met Cif en een schuursponsje bijvoorbeeld is een uitstekende manier om vetvlekken te verwijderen en tegelijk het oppervlak van uw keukenwerkblad schoon te houden. Wij raden het gebruik van was, sprays, vlekstop of impregneermiddelen af. De laatste categorie schoonmaakmiddelen is met name geschikt voor een granieten aanrechtblad. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het onderhoud van een composiet aanrechtblad en het reinigen daarvan. De aanrechtbladen die u bij ons op maat laat maken zijn zeer onderhoudsarm en daardoor zeer geschikt voor de moderne keuken.

3-composiet

Onderhoud composiet aanrechtblad mogelijkheden

Voor het onderhoud van een composiet aanrechtblad zijn er verschillende mogelijkheden. Voor de dagelijkse reiniging is het gebruik van een droge doek of eens schuurspons voldoende. Wilt u echter de glans van een een Dekton aanrechtblad of een ander type keukenblad van composiet maximaal behouden? Dan raden wij u aan om af en toe gebruik te maken van Q-Action. Dit onderhoudsmiddel kunt u bij Aanrechtfabriek gemakkelijk bestellen. Wilt u meer weten over het onderhoud van een composiet aanrechtblad of de mogelijkheden om aanrechtbladen voor een Ikea keuken of een Belgisch hardsteen aanrechtblad te onderhouden? De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord!