Ikea keukenblad

Veel mensen zoeken een alternatief voor een Ikea keukenblad. De Aanrechtfabriek levert diverse aanrechtbladen die de uitstraling van uw keuken extra luxe laten lijken. De werkbladen zijn van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit graniet, composiet en Dekton keukenbladen voor uw Ikea keuken.

Wilt u de keukenbladen voor de Ikea keukens in het echt bewonderen en uitzoeken? Dan nodigen wij u graag uit om in onze fabriek langs te komen. Wij zijn gevestigd in Leek en werken alleen met experts op het gebied van keukenbladen.

Uw voordeel:

Een Ikea keukenblad voor uw keuken

Zoekt u een mooi keukenblad voor uw nieuwe Ikea keuken? Dan kunnen wij u daar in voorzien! U wilt natuurlijk dat uw keuke luxe en kwaliteit uitstraalt wanneer u deze nieuw aanschaft. Door bij de Ikea de keuken aan te schaffen en bij ons het keukenblad wordt deze droom werkelijkheid.

Bij de Ikea heeft u ook keuzes uit verschillende aanrechtbladen, maar deze zijn niet gemaakt van natuursteen. Bij ons kunt u kiezen uit onder andere: Dekton, graniet en composieten aanrechtbladen voor uw Ikea keuken. Wij lichten deze voor je uit.

Een Ikea keuken? Ga voor een Dekton werkblad

Wanneer u een goed keukenblad zoekt komt u uit bij de Dekton werkbladen voor uw Ikea keuken. Dekton is een relatief nieuw materiaal en is ontwikkeld uit glas, porselein en kwarts. Door deze materialen te mixen krijg je een hard materiaal die vele voordelen kent. Denk hierbij aan: 

 • Hittebestendig
 • Kleurvast en vlekbestendig – ook door invloeden van de zon
 • Krasbestendig en slijtvast
 • Homogeen materiaal – bacterie werend 

Een Ikea keuken besteld en een Dekton werkblad nodig? Deze kunnen wij altijd matchend maken voor uw keuken. Dekton is er in 12 verschillende kleuren, waardoor er altijd een geschikt is voor degene die u bij Ikea heeft besteld.

2-composiet

Een composiet aanrechtblad voor uw Ikea keuken

Composiet is een populair en stijlvol aanrechtblad voor keukens. Wilt u een composiet aanrechtblad in uw Ikea keuken? Dat is een goede keuze. Composiet is een materiaal van 95% natuursteen. Het is een hygiënische keuze, doordat het blad een bacterie werend laagje krijgt. Hierdoor is het ook nog eens laag in onderhoud. 

Een composiet werkblad is voor uw Ikea keuken een geschikte optie. Het straalt luxe uit en is een betaalbaar materiaal. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat het hittebestendig, krasbestendig en slijtvast is. Er komen bijna geen krassen op en het blad ‘werkt’ niet, doordat het een hard materiaal is met een hoge dichtheid. 

Composiet is ook in vele kleuren beschikbaar. Hierdoor past het altijd bij de inrichting van uw huis en en uw Ikea keuken. Een aantal voorbeelden van kleuren zijn: zwart, grijs en wit. Daarnaast zijn de betonlook en marmerlook ook populaire kleuren van composiet. Deze zouden prachtig staan in ieder huis en geven een extra luxe uitstraling, voor een betaalbare prijs. 

Een graniet keukenblad voor Ikea keukens

Wanneer u voor pure kwaliteit wilt gaan, gaat u voor uw nieuwe Ikea keuken voor een granieten keukenblad. De bijzondere uitstraling geeft uw gehele keuken een warme sfeer. Dit 100% natuurlijke materiaal is perfect wanneer u van een levendige uitstraling houdt. De keukenbladen van graniet bevatten vaak meerdere kleuren, waardoor ieder blad uniek is. 

Uw Ikea keuken gaat er prachtig uitzien met een granieten keukenblad. Ook is de levensduur van dit materiaal lang, aangezien het een hoge dichtheid heeft. Door de meerdere kleuren van het blad en het grove structuur zijn krassen en vlekken minder goed zichtbaar, waardoor u nog langer een mooi blad houdt. U geeft uw Ikea keuken een upgrade met een graniet keukenblad.

Bh keuken 1

Voordelen van een aanrechtblad bij uw Ikea keuken

Er zitten veel voordelen aan een goed aanrechtblad bij uw Ikea keuken. Hieronder zetten wij een aantal voor u op een rij.

  • Kwaliteit – bij De Aanrechtfabriek leveren wij alleen kwaliteitsproducten. Hierdoor weet u zeker dat u jaren kan met dit keukenblad. Ikea keukens zijn een goede keus, maar voor het aanrechtblad moet u bij ons zijn.
  • Betaalbaar – ondanks de hoge kwaliteit zijn de aanrechtbladen goed betaalbaar. Voor de prijs zijn verschillende factoren van belang, namelijk het type materiaal die u kiest en het oppervlakte.
  • Luxe uitstraling – aanrechtbladen van graniet, composiet of Dekton geven een extra luxe uitstraling, die u niet zult krijgen met bijvoorbeeld een kunststof blad van de Ikea zelf.
  • Levering en montage inbegrepen – uw nieuwe Ikea keuken moet u zelf in elkaar zetten, maar bij ons zit montage standaard bij de prijs inbegrepen. Dit is mooi meegenomen wanneer u snel gebruik wilt maken van uw keuken en het ook kwalitatief gemonteerd wilt hebben. Wij hebben jarenlange ervaring.

De prijs-kwaliteit voor uw complete keuken van Ikea met keukenblad van ons, blijft optimaal. Zo heeft u een betaalbare keuken, met de kwaliteit van een veel duurdere keuken. Laat uzelf verrassen met de mogelijkheden voor de gezelligste plek van het huis, de keuken. 

Keuken van Ikea? Werkblad op maat van De Aanrechtfabriek

Heeft u een nieuwe keuken van Ikea? Werkbladen op maat vindt u bij de Aanrechtfabriek. Wij leveren standaard hoge kwaliteit werkbladen op maat voor uw keuken. Wij adviseren om 4 tot 5 weken voor de installatie van uw Ikea keuken een werkblad op maat bij ons te bestellen. Hierdoor voorkomt u het wachten op het blad. 

Tijdens het proces nemen wij een aantal stappen met u door. 

 1. Uw wens voor een keukenblad en misschien al een voorkeur voor het materiaal.
 2. U kunt langskomen in onze fabriek om met onze experts te praten en advies te krijgen. Daarnaast kunt u de bladen ook al zien en uitzoeken.
 3. Wij komen het blad inmeten bij u thuis.
 4. Zodra het werkblad op maat is gemaakt kunnen wij deze in uw Ikea keuken plaatsen. Monteren van het blad is bij de prijs inbegrepen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. 

Het is niet moeilijk om een werkblad op maat te bestellen voor uw Ikea keuken. Bij De Aanrechtfabriek zetten wij klanttevredenheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat u een soepel lopend proces heeft en staan altijd persoonlijk voor u klaar.

Ikea keukenblad op maat

Keuken van Ikea? Werkblad op maat van De Aanrechtfabriek

Een Ikea keukenblad kopen doet u bij De Aanrechtfabriek. Wij hebben het grootste assortiment aanrechtbladen van verschillende materialen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fabriek in Leek. Hier staan wij u graag te woord over alle opties die mogelijk zijn. Wat u ook kiest, een Ikea keuken wordt mooier met een keukenblad!