Dekton keukenblad

Met een Dekton keukenblad maakt u uw keuken helemaal af. Dit nog relatief nieuwe materiaal is minder poreus dan composiet en is zeer sterk. Dekton geeft ook een strak en mooi design. Door de vele kleuren past dit type aanrechtblad altijd binnen uw interieur.Wanneer u interesse heeft in keukenbladen kunt u gerust langskomen in onze fabriek. Hier kunnen wij u alles vertellen over Dekton en de verschillende keukenbladen die wij kunnen maken voor u. Onze experts kunnen u alles vertellen over de beste keuze voor u. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom goed helpen.

Uw voordeel:

Een Dekton keukenblad in uw keuken

Een Dekton keukenblad is goed geschikt voor uw keuken. Het hart van uw huis, waar u iedere dag voor uw geliefden kookt, wilt u natuurlijk mooi houden. Dat kan met dit type aanrechtblad. De structuur van dit materiaal is erg dicht, waardoor het een hard blad is. Het is zelfs nog harder dan composiet aanrechtblad. Hierdoor krijgt u een prachtig en sterk keukenblad.

Een Dekton keukenblad is erg geschikt wanneer u bijvoorbeeld een Ikea keuken heeft gekocht, maar er een luxe blad bij wilt. Hiermee krijgt u een prachtige uitstraling die er duurder uitziet dan dat uw keuken kostte. Wanneer u over een nieuwe keuken nadenkt, kijk dan ook zeker voor een Dekton keukenblad.

Dekton keukenblad

De voordelen van een Dekton aanrechtblad

Een Dekton aanrechtblad kent vele voordelen. Wij lichten deze voor u uit.

Krasbestendig en slijtvast

Door de hoge dichtheid van het materiaal is het blad erg krasbestendig en slijtvast. Dit betekent dat u in principe geen snijplank meer nodig zou hebben wanneer u aan het snijden bent. Wij raden altijd wel aan om dit te blijven gebruiken, ook doordat de messen sneller slijten wanneer u op het aanrechtblad snijdt.

Slijtage komt ook minder snel voor bij Dekton. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe werkblad, zonder dat deze minder mooi wordt. Naast aanrechtbladen wordt dit materiaal ook vaak gebruikt als vloer, aangezien deze veel belopen kan worden zonder dat deze slijt.

Kleurvast en vlekbestendig

Wanneer u een nieuw aanrechtblad koopt, wilt u dit het liefst zo lang mogelijk mooi houden. Dan is Dekton het materiaal voor u. Wanneer u drinken knoeit is dit geen probleem, dit laat geen vlekken achter. Zelfs chloor of ontvetters veroorzaken geen vlekken, doordat het een extreem lage poreusheid heeft.Dekton bevat geen hars, waardoor er niets is wat kan verkleuren door chemische invloeden. Ook is het bestendig tegen de zon, de ultraviolet straling die hiervan komt. Mocht u een raam bij uw keuken hebben, dan hoeft u niet bang te zijn dat de zon uw aanrecht verkleurt.

Hittebestendig

Zet u graag pannen op het aanrecht? Dan is Dekton ideaal. Hier kunt u zonder problemen een grote hittebron op plaatsen. Er zullen geen verkleuringen, beschadigingen of barsten ontstaan. Het kan zowel grote hitte als vrieskou doorstaan. Hierdoor is het ook een geschikt materiaal voor buiten.

Het onderhouden van een Dekton aanrechtblad

Het onderhouden van een Dekton aanrechtblad is niet lastig.
Doordat het een homogeen materiaal is, is er bijna geen onderhoud nodig. Er
moet wel bij gezegd worden dat u nooit harde schuurmiddelen, zoals schuurpapier of diamant, moet gebruiken. Hier kunt u het oppervlakte mee beschadigen.

Daarnaast is het afnemen van het aanrechtblad altijd een
goed idee. Dit kan gewoon met lauwwarm water en afwasmiddel. Maak het blad daarna goed droog met een schone doek. Hierdoor blijft de glans optimaal. Mochten er grotere vlekken ontstaan dan kunnen deze met schoonmaakazijn behandeld worden.

Dekton aanrechtblad

Dekton keukenbladen op maat

Bij de Aanrechtfabriek bent u verzekerd van een goede
kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in een Dekton keukenblad? Dan kunnen wij deze op maat voor u maken. Onze experts maken het blad zelf, waarbij zij de ruwe materialen omtoveren tot een prachtig keukenblad op maat. Daarnaast doen wij ook de inmeting en plaatsing van het blad. Zo garanderen wij een prachtig Dekton keukenblad in uw keuken.

De kleuren van een Dekton werkblad

Door de nieuwheid van het materiaal is het nog niet in vele kleuren beschikbaar. Tegenwoordig kunt u het bij ons in 12 verschillende
kleuren vinden, waaronder een marmerlook, betonlook, donkere en lichtere kleuren. Hierdoor is er altijd een variant die bij uw interieur past.

Kleuren dekton aanrechtblad

 

Hoge kwaliteit Dekton keukenblad vindt u bij de Aanrechtfabriek

Wanneer u hoge kwaliteit Dekton keukenbladen zoekt, bent u bij de Aanrechtfabriek aan het juiste adres. In onze fabriek in Leek hebben wij
allerlei verschillende type materialen, waaronder Dekton, die wij in de best mogelijk kwaliteit leveren. Doordat wij deze zelf bewerken weten wij dat u het
beste in huis krijgt.

Wilt u graag langskomen in onze fabriek om het materiaal te bekijken en advies krijgen van onze experts? Wacht dan niet langer en maak een
afspraak. Hierdoor hoeft u niet lang meer te wachten tot uw keuken een nieuw Dekton keukenblad bevat.