Uw voordeel:

Kleuren

Belgisch hardsteen leveren wij in de kleur donker gezoet. Hieronder krijgt u een indruk van de kleur.

Belgisch hardsteen donker gezoet kleur aanrechtbladDonker gezoet

 

lijn

Mogelijkheden

Met Belgisch hardsteen kunt u alle kanten op!

Wilt u een uitsparing voor twee wasbakken? Geen probleem! Ook voor de randafwerking heeft u alle keus, bijvoorbeeld een rand onder verstek of een waterkering rand. De diktes kunnen variëren van 3 tot 10 cm.
De maximale lengte van een graniet plaat is 2,7 meter. In verband met het gewicht van een plaat is de afmeting maximaal 2,5 m2.

lijn

Materiaal

100% Natuurproduct

Belgisch hardsteen is een 100% natuurproduct. Het wordt ook wel blauwsteen of arduin genoemd. De winning van dit materiaal gebeurt, zoals de naam al zegt, in België. Het wordt voornamelijk in de Ardennen gewonnen.

Het gesteente is van ongeëvenaarde klasse! De fossielen die in het materiaal zitten, geven het een ongekende schoonheid en laten zien dat het al duizenden jaren oud is.

Een blad van belgisch hardsteen heeft verschillen in kleur en structuur. Geen enkel blad is gelijk en dat maakt uw aanrechtblad uniek!

lijn

Onderhoud

Makkelijk in onderhoud

Belgisch hardsteen maakt u dagelijks schoon met een doek en lauwwarm water. Andere middelen heeft u niet nodig om dit type blad te onderhouden. Producten die zuur bevatten, zullen altijd vlekken achterlaten op het blad.

Kiest u voor Belgisch hardsteen, dan kiest u voor een blad dat gaat leven door krassen en vlekken!

lijn

Tip!

Geef uw huis een nog luxere uitstraling!

Van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als uw aanrechtblad leveren wij ook achterwanden, vensterbanken, spoelbakken, drempels, etc. Wilt u een van deze producten aanschaffen? Bestel dit dan direct met uw aanrechtblad. De verschillende producten worden in dit geval uit hetzelfde basismateriaal gemaakt, waardoor er geen kleurverschillen ontstaan.