Uw voordeel:

Aanrechtbladenfabriek

Wilt u bij het plaatsen of renoveren van uw nieuwe keuken met uw eigen aanrechtblad het verschil maken? Laat deze dan volledig op maat maken in onze aanrechtbladenfabriek. Zo bent u in de gelegenheid om alle details, zoals de spoelbak, achterwand en het kookeiland helemaal zelf in te vullen. De keukenwerkbladen uit onze aanrechtbladenfabriek worden volledig op maat vervaardigd. Daarom noemen wij ons met recht de Aanrechtfabriek! Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een scherp aanbod.

Aanrechtbladenfabriek natuursteen

Natuurlijke steensoorten zorgen voor een levendige en warme uitstraling. Daarom werken wij in onze aanrechtbladenfabriek graag met natuursteen, waarvan wij voor u alleen het beste hebben geselecteerd. Het voordeel van een granieten aanrechtblad is dat de kleur zich met de jaren intensiveert. Door de poreuze structuur van het materiaal kunnen er weliswaar vlekken in het blad trekken, maar dit probleem ondervangt u eenvoudig. Met impregneermiddel dicht u de poriën af, zodat u beschikt u over een stevig en krasvast werkblad. Zoekt u in onze aanrechtbladenfabriek een andere natuursteen? Dan is ook een Belgisch hardsteen aanrechtblad een zeer stijlvolle keuze!

granite-cabecera_sensa

Aanrechtbladenfabriek maatwerk

Van een aanrechtbladenfabriek mag u maatwerk verwachten, maar bij Aanrechtfabriek gaan we een stap verder met een razendsnelle montageservice, zes dagen na het inmeten! In onze werkplaats treffen wij namelijk alle voorbereidingen om de installatie zo snel mogelijk te laten verlopen. Omdat wij alle montagematerialen dienen te verzamelen voor we aan de slag gaan, raden wij aan om 4 à 5 weken voor de oplevering van uw keuken uw bestelling te plaatsen. Wij bieden als uw aanrechtbladenfabriek maatwerk en zijn daarnaast gespecialiseerd in het vervangen van aanrechtbladen van de Ikea keuken. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een marmerlook keukenblad of een Dekton aanrechtblad.

Aanrechtbladenfabriek Leek

Bent u op zoek naar een aanrechtbladenfabriek in Leek? Dan is Aanrechtfabriek de juiste keuze. U beschikt bij ons over een scala aan mogelijkheden met aanrechtbladen van diverse materialen. Het composiet aanrechtblad is één van onze topproducten. Het oppervlak van het blad is stevig, krasvrij en hittebestendig. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit meer dan 20 kleuren! De medewerkers van onze Aanrechtbladenfabriek in Leek zitten voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e mail te beantwoorden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daa heeft u jarenlang plezier van.

3-composiet