Uw voordeel:

Caressi spoelbakken

Heeft u een speciaal design voor uw keukenblad in gedachten en wilt u de waterafvoer daar volledig op afstemmen? Het kan dankzij ons gevarieerde aanbod Caressi spoelbakken! Deze kunt u bij Aanrechtfabriek samen met uw aanrechtblad volledig op maat laten maken. Als u veel waarde hecht aan hygiëne bieden de Caressi spoelbakken van RVS uitkomst. U heeft daarbij een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals met strakke rechthoekige lijnen of een speelse, schuin aflopende bodem. Gaat uw voorkeur uit naar composiet of juist naar een vintage tegelspoelbak? Wij maken het voor u op maat in onze fabriek!

Caressi spoelbakken keuken

De plek waar gekookt wordt is in veel moderne huishoudens onderdeel van het interieur. Bij de Caressi spoelbakken voor de keuken is een stijlvol design daarom belangrijk. Maar bij dit exclusieve merk gaan vorm en functionaliteit altijd hand in hand. Zo kunt u kiezen voor uitvoeringen met een dubbele spoelbak of met een speciaal afdruipgedeelte. De Caressi spoelbakken voor de keuken kunt u bij Aanrechtfabriek combineren met aanrechtbladen van verschillende materialen zoals composiet en graniet. Wij maken deze in onze fabriek volledig op maat en komen deze bij u installeren op het moment dat u het beste uitkomt. Zes dagen na het inmeten kunnen wij al starten met de montage!

1-composiet

Caressi spoelbakken mogelijkheden

Dankzij het vakwerk van Aanrechtfabriek heeft u met Caressi spoelbakken vele mogelijkheden. Heeft u een keuken bij Ikea besteld, maar heeft u liever een aanrecht met een spoelbak van dit stijlvolle merk? Dan bestelt u dit eenvoudig samen met uw nieuwe aanrechtblad voor de Ikea keuken. Daarmee maakt u van de slogan ‘design your own life’ pas echt een realiteit! Tegelijk bieden Caressi spoelbakken ook volop mogelijkheden als u deze wilt combineren met een Belgisch hardsteen aanrechtblad of een variant van Dekton. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor uw spoelbak met bijpassend keukenblad. Wij komen dan met een scherpe offerte.