Uw voordeel:

Composiet aanrechtblad schoonmaken

Heeft u net uw nieuwe of gerenoveerde keuken in gebruik genomen en vraagt zich af hoe u het beste uw composiet aanrechtblad kunt schoonmaken? Aanrechtfabriek doet u graag enkele tips van de hand. Hoewel composiet bijzonder weinig onderhoud vergt, is het wel van belang om op een aantal zaken te letten. Zo dient u in de eerste plaats het gebruik van bijtende reinigingsmiddelen met een hoge PH-waarde te vermijden als u een composiet aanrechtblad gaat schoonmaken. Het dagelijks afnemen met een schone doek is in de regel voldoende, tenzij er sprake is van hardnekkige vlekken.

Waarmee composiet aanrechtblad schoonmaken

In geval van vlekken op uw aanrecht is het handig om te weten waarmee u het composiet aanrechtblad kunt schoonmaken. Wij raden u zeker af om gebruikt te maken van scherpe voorwerpen zoals mesjes, schrapers en wat daar zoals voor door kan gaan. Aanrechtbladen van composiet zijn ontworpen om het hoogwaardige oppervlak maar er zijn grenzen. Waarmee kunt u dan het beste een composiet aanrechtblad schoonmaken? In veel gevallen doen een schuursponsje en een sopje lauwwarm water wonderen. Tot slot willen wij u ook ten zeerste afraden om was, sprays of impregneermiddel te gebruiken. Deze zijn vooral geschikt om een granieten aanrechtblad schoon te maken.

2-composiet

Composiet aanrechtblad schoonmaken tips

Aanrechtfabriek is het adres voor uw eersteklas composiet aanrechtblad. Voor het schoonmaken geven wij u handige tips op onze adviespagina over het onderhoud van een composiet aanrechtblad. Kiest u liever voor een Dekton aanrechtblad of een Belgisch hardsteen aanrechtblad? Wij bieden u standaard en maatwerk oplossing waar u jaren mee toe kunt. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over een natuursteen of een composiet aanrechtblad schoonmaken. Uw tips zijn natuurlijk ook altijd welkom!