Uw voordeel:

Cosentino

Innovatie en design staan voorop bij het Spaanse familiebedrijf Cosentino. De ontwerpers maken van uw aanrechtblad een ware blikvanger. Merken die Cosentino produceert zijn onder andere: Silestone en Dekton. Silestone bestaat uit meer dan 90% natuurlijke kwarts. De aanrechtbladen van dit merk zijn beschikbaar in meer dan 80 verschillende kleuren. Dekton is een materiaal gemaakt van porselein, glas en kwarts. Aanrechtfabriek is partner van Cosentino en voert zowel Silestone als Dekton aanrechtbladen. We maken ze volledig voor u op maat en komen bij u langs voor de montage. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen snel met een scherp aanbod!

Cosentino Dekton

Bij Aanrechtfabriek kiest u eenvoudig voor een Cosentino keukenblad van Dekton. Dit materiaal heeft een zeer hoge uv-bestendigheid, waardoor het geschikt is voor buitengebruik. Maar behalve voor buiten heeft een Cosentino blad uit de Dekton serie ook in de keuken grote voordelen. Het zal niet snel verkleuren en is daarnaast hittebestendig en vlek- en krasvrij. Stoot u per ongeluk een kop koffie of een fles azijn om? Met een vochtig doekje heeft u alles binnen de kortste tijd weer schoon. Maak eenvoudig uw keuze uit onze aanrechtbladen van Cosentino Dekton en geef uw keuken een luxe uitstraling.

dekton3

Cosentino composiet

In de keuken zijn kleine ongelukjes zoals een glas omstoten of een bord op het aanrecht laten vallen heel normaal. Cosentino composiet is een materiaal dat daar uitstekend tegen bestand is. De aanrechtbladen van Silestone nemen geen vocht op en zijn in meer dan 50 tinten verkrijgbaar. Bij de fabricage is gebruik gemaak van 90% kwarts, wat dit materiaal een luxe glans geeft. Cosentino composiet van Dekton bestaat uit gesteente dat is ‘gesinterd’. Dit is een proces dat in enkele uren de vorming van hardsteen nabootst. In de natuur duurt dit duizenden jaren. Het effect is een steen met een zeer hoge dichtheid die net zo sterk is als graniet.

Cosentino keukenblad

Door de veelzijdigheid aan kleuren en texturen is een Cosentino keukenblad perfect voor een keuken renovatie. Zowel de materialen Dekton als Silestone worden in een groot formaat geproduceerd. Daardoor zijn er bij de montage minder voegen nodig dan bij aanrechtbladen van andere materialen. Wilt u bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw Ikea keuken vervangen? Dan maken wij voor u eenvoudig uw Cosentino keukenblad op maat. Wij raden u aan om de bestelling 4 à 5 weken van tevoren te plaatsen. Dat is de tijd die wij nodig hebben om alle benodigde materialen te bestellen. Vervolgens profiteert u van een razendsnelle montage, zes dagen na het inmeten!

3-composiet

Cosentino kleuren

Bij Aanrechtfabriek heeft u een zeer ruime keuze uit diverse Cosentino kleuren, maar liefst 80 bij het materiaal Silestone. Onze keukenbladen van Dekton hebben een meer matte natuursteenlook, die ook in meerdere tinten uitgevoerd is. Dekton heeft een onregelmatige structuur die doet denken aan de rauwe uitstraling van een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Met het ruime palet aan Cosentino kleuren en texturen creëert u eenvoudig de keuken die bij uw persoonlijke smaak past. Maak eenvoudig uw keuze voor het aanrechtblad van uw voorkeur en bestel deze eenvoudig bij Aanrechtfabriek!