Uw voordeel:

Dekton Bromo en Milar

Als onderdeel van het interieur is de keuken steeds belangrijker geworden. Dekton Bromo en Milar aanrechtbladen beantwoorden precies aan de nieuwste trends waarbij stijlen naadloos in elkaar overvloeien. Het design kan worden omschreven als een perfecte mix van minimalistische, industriële en landelijke stijlelementen. Dekton Bromo en Milar zien er precies uit als natuursteen met een donkere grijsbruine kleur, maar zijn door de industriële fabricage veel minder onderhoudsintensief. Het oppervlak heeft een matte en roestbruine textuur die uitstekend past bij een vintage interieur met robuuste strakke lijnen. De aanrechtbladen van Bromo en Milar zijn een perfect decor voor een retro keuken. Industriële lampen en landelijke accenten van hout en smeedijzer passen goed bij deze stijl. In deze blog bespreken wij de diverse voordelen op het gebied van materiaal, onderhoud en design.

Keukenblad op maat Leek

De heruitvinding van natuursteen

Het klinkt tegenstrijdig om van natuurlijke materialen te zeggen dat ze opnieuw worden uitgevonden. Toch is dit zonder meer de beste omschrijving van het Dekton aanrechtblad in Bromo en Milar uitvoering. Het blad is vervaardigd uit een combinatie van glas, kwarts en porselein. Als deze grondstoffen worden gecombineerd en samengeperst ontstaat een hard oppervlak in de gewenste look. Bromo en Milar hebben de warme charme van leisteen, maar ook aanrechtbladen van marmer en graniet kunnen perfect worden geïmiteerd. Maar hier is geen sprake meer van namaak, maar van een materiaal met verbeterde eigenschappen. Aanrechtfabriek kan voor u een aanrechtblad van Bromo en Milar op maat in uw keuken installeren. Ook achterwanden van hetzelfde materiaal behoren tot de mogelijkheden.

Perfecte prestaties onder extreme omstandigheden

Een keuken heeft soms meer weg van een werkplaats. De hete temperaturen doen denken aan een smidse. Daarnaast kunnen er door het vele gekletter van pannen, messen en borden krassen ontstaan. Onder deze omstandigheden bewijst een blad van Bromo en Milar zijn hoge kwaliteit. Beide uitvoeringen van het Dekton aanrechtblad zijn zelfs geschikt voor de buitenkeuken. Naast de stijlvolle bruingrijze kleur met warme textuur heeft u voordeel van de volgende eigenschappen:

  • Stevig
  • Een vlekvrij oppervlak
  • Krassen krijgen nagenoeg geen kans
  • Het oppervlak is bestand tegen hitte, thermische schokken, vorst en dooi
  • Impregneren is overbodig geworden
  • Relatief dun en licht van gewicht

Doordat u bij Aanrechtfabriek uw aanrechtbladen van Dekton Bromo op maat in uw keuken kunt laten installeren bent u bij ons verzekerd van het beste resultaat. Vraag eenvoudig online een offerte aan en u krijgt van Aanrechtfabriek een scherp aanbod!