Uw voordeel:

Dekton Soke

De keuken met een industrieel design heeft vele liefhebbers. Daar zijn goede redenen voor zoals het Dekton Soke aanrechtblad overtuigend laat zien. Dit is een echte eyecatcher dankzij de rauwe betonlook waarbij oneffenheden niet worden weggewerkt maar juist uitgelicht. Daardoor ontstaat een typische stedelijke uitstraling. De textuur van het Dekton Soke blad heeft dezelfde grauwgrijze kleur als echt beton, maar de gebruikte materialen zijn bijzonder stevig en nauwelijks gevoelig voor de inwerking van vocht. Zo worden lelijke verkleuringen voorkomen. Uw keuken komt er met een aanrechtblad van Dekton Soke uit te zien als een moderne fabriek waarin ingrediënten vers en ambachtelijk worden verwerkt.

keuken_dekton-soke_02
CV5-tabla3d

Een blad dat tegen een stootje kan

De aanrechtbladen van Dekton hebben een revolutie ontketend in de keuken. Voor het maken van deze aanrechtbladen worden de traditionele ingrediënten voor kwarts, porselein en glas gebruikt. Via een speciaal fabricageproces worden deze materialen samengeperst. Het resultaat is een ondoordringbaar oppervlak waarin nauwelijks vocht doordringt. Met Dekton kunnen diverse natuurlijke en industriële materialen levensecht worden nagemaakt. Het Dekton Soke aanrechtblad is hiervan een goed voorbeeld: de textuur is niet van echt te onderscheiden maar heeft niet de nadelen van gewoon beton. Het Dekton aanrechtblad heeft verschillende revolutionaire eigenschappen:

  • Vlekken en krassen krijgen nagenoeg geen kans
  • Het oppervlak is bestand tegen extreme omstandigheden zoals hitte, thermische schokken, vorst en dooi
  • Geschikt voor de buitenkeuken
  • Impregneren is overbodig geworden

Eindeloze combinatie mogelijkheden

Met de rauwe betonlook van Dekton Soke legt u een perfecte basis voor een industriële keuken. Het robuuste karakter van deze stijl sluit aan bij de ruimtelijk ingerichte keuken met stenen muren of wanden met een intense matkleur. In dit decor passen bijvoorbeeld retro keukenmachines en industriële lampen. Het bijzondere van het Dekton Soke aanrechtblad is dat het ook uitstekend past in de keuken met een landelijke look van ruw hout en smeedijzeren onderdelen. Aanrechtfabriek maakt aanrechtbladen volledig op maat voor uw keuken. Naast de betonlook kunt u ook kiezen voor de chique look van marmer of graniet. Als u online een offerte aanvraagt krijgt u snel een aantrekkelijk aanbod!