Uw voordeel:

Wauw! Luxe en levensecht!

Gaat u uw keuken binnenkort volledig vernieuwen? Of misschien alleen het aanrechtblad vervangen?! De mogelijkheden zijn fenomenaal met Dekton! Dit materiaal is ontzettend sterk en verkrijgbaar in verschillende tinten geïnspireerd op natuursteen. Dankzij nieuwe technieken in het productieproces zijn ontwerpen met een levensecht design mogelijk. Het resultaat is nauwelijks te onderscheiden.

Duurzaam Dekton

Het materiaal Dekton is ontzettend bijzonder, omdat het bestand is tegen vrijwel alle invloeden. In elk geval alles wat u tegenkomt in de keuken. Dekton wordt gemaakt van een verfijnde mix van grondstoffen zoals glas, porselein en kwarts. Een geavanceerd productieproces zorgt voor een spectaculaire nabootsing van natuursteen. Maar door de hoge temperaturen en extreme druk tijdens dit fabricageproces heeft het eigenschappen die verder gaan dan het originele natuursteen. Het resultaat is een materiaal dat uv-, kras-, vlek-, zuur- en hittebestendig is. En daarbij zeer goed bestand tegen stoten en thermische schokken!

Dekton keukenblad

Naadloos design

Doordat het mogelijk is om platen in groot formaat te maken (tot wel 320 cm x 144 cm in verschillende diktes) behoort naadloos design tot de mogelijkheden. De uitstraling van uw keuken wordt hiermee naar een ander niveau getild! Maak bijvoorbeeld van een kookeiland meer dan alleen een onderdeel van de keuken. Samen met een creatief ontwerp maakt u hier een eyecatcher van. Het materiaal is niet alleen zeer sterk maar ook bijzonder weerbestendig. Waardoor u ditzelfde in uw tuin doen. Ook kunt u uw buitenkeuken verbinden met binnen door hetzelfde materiaal en design toe te passen. Hierdoor creëert u een luxe en stijlvolle uitstraling! Een absolute aanrader is om aanrechtbladen op maat te laten maken. Zo bent u verzekerd van perfectie!

Dekton Stonika

Het revolutionaire en innoverende materiaal Dekton zal zich niet alleen in de keuken bewijzen, maar ook daarbuiten. Het is minstens zo geschikt voor in de badkamer, op vloeren of als wandbekleding. Eigenlijk voor praktisch alle binnen- en buitentoepassingen! En met de Dekton Stonika lijn is het alsof u echt natuursteen gebruikt. De collectie omvat vier kleuren geïnspireerd op de meest begeerde vormen van natuurstenen.

  • Olimpo: geïnspireerd op het allerbeste Carrara marmer
  • Bergen: voor de perfectie van Portobello natuursteen
  • Arga: de iconische textuur en zachte warmte van Taj Mahal kwartsiet
  • Korso: onderscheidende, verweerde schoonheid van Gris Pulpis natuursteen

Een groot voordeel van dit materiaal is dat het vrijwel geen onderhoud vergt. Schoonmaken is een kwestie van een (vochtig) doekje over het oppervlak halen en klaar!