Uw voordeel:

Franke spoelbakken

Als u van plan bent om een keuken in uw eigen design aan te leggen, heeft u bij Aanrechtfabriek een ruime keuze uit Franke spoelbakken van diverse materialen, zoals roestvrij staal, composiet en bijzonder hoogwaardig keramiek. Elke variant kenmerkt zich door een bijzonder glad oppervlak en een grote hittebestendigheid. Daarnaast is de afvoer bij Franke spoelbakken volledig geïntegreerd, zodat er geen naden en kieren ontstaan waardoor water en andere vloeistoffen kunnen weglekken. Als u een Franke spoelbak in onze fabriek bestelt, maken wij deze volledig op maat inclusief het door u gewenste aanrechtblad.

Franke spoelbakken keuken

Over elk detail is nagedacht bij Franke spoelbakken voor de keuken. Zo heeft de afvoerplug niet alleen een bijzondere glans, maar is deze ook functioneel. Om het water weg te laten lopen hoeft u niet met uw handen in het water. U maakt eenvoudig gebruik van een knop aan de bovenzijde! Bij het afwassen of voorspoelen kan het gemakkelijk gebeuren dat uw aanrechtblad een beetje overstroomt. Bij Franke spoelbakken voor de keuken treedt dit probleem minder snel op, want de geïntegreerde overloop zorgt ervoor dat overtollig water naar de afvoer wordt omgeleid!

1-composiet

Franke spoelbakken voordelen

Voor welk materiaal u ook kiest, Franke spoelbakken hebben verschillende voordelen met elkaar gemeen. Zo hebben ze een egaal glad oppervlak, zijn ze zeer stevig en bestand tegen hoge temperaturen. Het gebruik van gangbare zure bestanddelen zoals azijn en citroen heeft geen invloed op de kwaliteit van Franke spoelbakken. Bovengenoemde voordelen zorgen er bovendien voor dat er weinig onderhoud nodig is. Als u kiest voor een Franke spoelbak bij Aanrechtfabriek, kunt u deze moeiteloos combineren met aanrechtbladen van verschillende materialen zoals composiet en graniet. Op onze site vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Franke spoelbakken onderhoud

Als u kiest voor de kwaliteit van Franke spoelbakken is er weinig onderhoud nodig. Het gladde oppervlak van een spoelbak van dit merk droogt snel en efficiënt. Het gebruik van bijtende schoonmaakmiddelen vormt over het algemeen geen enkel probleem. De roestvrijstalen Franke spoelbakken zijn ook arm in onderhoud en roesten niet. De exemplaren van stevig en krasvrij Fragranite hebben zelfs een antibacteriële structuur. Deze kunnen uitstekend worden gecombineerd met bijvoorbeeld onze aanrechtbladen van Dekton of Belgisch hardsteen.

3-composiet

Franke spoelbakken mogelijkheden

Het voordeel van Franke spoelbakken is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Aanrechtfabriek integreert elke uitvoering probleemloos in uw aanrechtblad. U kunt bij ons de exacte afmetingen aangeven, maar uiteraard is ook inmeten een optie. Wij verzorgen ook de installatie en maken vooraf elk detail op maat. Met een keuze voor Franke spoelbakken benut u alle mogelijkheden van uw keuken. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse accessoires, ook als u aanrechtblad voor uw Ikea keuken bestelt.