Uw voordeel:

Graniet aanrechtblad

Maak van uw keuken een echte eyecatcher door voor een graniet aanrechtblad te kiezen bij Aanrechtfabriek! In ons ruime aanbod zijn er wel twintig schitterende tinten die elk een specifieke indruk maken in ieder interieur. Profiteer van een materiaal dat 100% natuurlijk is en bovendien zeer krasbestendig is. Voor een extra levendige uitstraling heeft u zeer veel baat bij het feit dat een graniet aanrechtblad vocht opneemt dankzij de grove structuur. Eventuele plekken voegen karakter toe aan uw keuken!

Graniet aanrechtblad op maat

Wij zorgen graag voor een perfecte pasvorm als u een nieuw werkplateau bij ons bestelt. Daarom levert Aanrechtfabriek u een graniet aanrechtblad op maat! Is uw keuken geïnstalleerd en wacht u nog op een werkblad? Dan kan het van het granieten aanrechtblad inmeten beginnen. Dit is een klus die we aan één van onze experts overlaten. Zes werkdagen hierna wordt het blad al gemonteerd! Om van deze snelle service te kunnen profiteren, raden we u wel aan om uw aanrechtblad ruim van tevoren te bestellen. Naast een graniet aanrechtblad op maat kunt u bij Aanrechtfabriek kiezen voor een composiet aanrechtblad, Dekton aanrechtblad en een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Onze experts vertellen u graag meer over de unieke voordelen en eigenschappen van elk van deze stijlvolle materialen.

senSinkGranite

Graniet aanrechtblad Ikea keuken

U maakt altijd de juiste keuze wanneer u gaat voor een graniet aanrechtblad in uw Ikea keuken! Hiermee haalt u hoge kwaliteit en een verfijnde stijl in huis waarmee de plek waarin u de heerlijkste gerechten bereidt een centrale ruimte in uw woning wordt. Zeker als uw keuken en de eetkamer één geheel zijn, zult u merken hoezeer uw werkblad de sfeer van de ruimte versterkt. Al onze aanrechtbladen gaan jarenlang mee; de granieten aanrechtbladen voor uw Ikea keuken vormen hierop uiteraard geen uitzondering!

Graniet aanrechtblad onderhoud

Profiteer volop van het feit dat een graniet aanrechtblad weinig grondig onderhoud nodig heeft. In de eerste weken hoeft u het maar vier keer te behandelen met een impregneermiddel. Hierna hoeft dit proces slechts jaarlijks herhaald te worden. Het onderhoud van het graniet is hiermee een gemakkelijke klus, evenals het onderhoud van een composiet aanrechtblad. Het impregneermiddel waarmee u uw werkblad in een uitstekende conditie behoudt, bestelt u eenvoudig bij Aanrechtfabriek. Voor de dagelijkse reiniging kunt u vertrouwen op gangbare middelen zoals rode Glassex en schoonmaakazijn. Neem voor vragen over uw graniet aanrechtblad onderhoud gerust contact op met onze deskundigen of kom eens langs in onze showroom te Leek!

C:InetpubwwwrootCosentinoImageVaultOutputsenCaledonia-EdgeDet.pd