Uw voordeel:

Graniet keukenblad

U zult versteld staan wanneer u voor het eerst uw keuken binnenstapt zodra uw nieuwe graniet keukenblad geïnstalleerd is! Hiermee krijgt uw keuken een zeer levendige uitstraling dankzij de subtiel kleur en bijzondere textuur. Graniet is bovendien een 100% natuurlijk materiaal en bijzonder sterk. U zult er dan ook nog vele jaren plezier van hebben. Past een graniet keukenblad bij wat u voor uw keuken voor ogen heeft? Bij Aanrechtfabriek zijn tevens schitterende en bijpassende vensterbanken van dit bijzondere materiaal verkrijgbaar!

Graniet keukenblad op maat

Om ervoor te zorgen dat uw aanrecht precies in uw keuken past, leveren wij uw graniet keukenblad op maat. Dit geldt overigens ook als u een ander materiaal kiest, zoals een composiet aanrechtblad, Dekton aanrechtblad of Belgisch hardsteen aanrechtblad. Wanneer uw keuken geïnstalleerd is, komen onze experts bij u langs om uw granieten aanrechtblad in te meten. Gewapend met de nauwkeurige gegevens die hierbij worden genoteerd, gaan zij aan de slag om uw graniet keukenblad op maat te maken! Zo kunnen we er zeker van zijn dat alle aanrechtbladen die we leveren qua formaat bij uw keuken passen. Zorg dat u niet lang zonder een aanrechtblad blijft zitten door ruim op tijd uw bestelling te plaatsen.

Graniet keukenblad

Graniet keukenblad onderhoud

Wanneer u kiest voor een stijlvol graniet keukenblad, is onderhoud erg belangrijk. Vlak na aanschaf dient u de poriën van het aanrechtblad goed te behandelen met een impregneermiddel. Herhaal dit proces een aantal keren in de eerste weken; hierna hoeft u dit slechts éénmaal op jaarlijkse basis te doen. Zowel de middelen voor onderhoud van graniet als die voor onderhoud van een composiet aanrechtblad zijn bij Aanrechtfabriek verkrijgbaar. Zo zorgt u er zelf voor dat u nog jarenlang van uw werkblad kunt genieten! Heeft u vragen over graniet keukenblad onderhoud? Stel ze per mail of telefoon gerust aan onze experts of kom eens langs in onze showroom te Leek.

Graniet keukenblad Ikea

We zijn benieuwd wat u vindt van een graniet keukenblad in uw Ikea keuken! U heeft hierbij overigens een ruime keuze uit diverse designs; bij Aanrechtfabriek kunt u namelijk een selectie maken uit twintig verschillende kleuren! Zo past u onze aanrechtbladen voor uw Ikea keuken volledig aan op uw wensen. Zodra het werkblad is geïnstalleerd, hoeft u uw keuken alleen nog maar gezellig en praktisch in te richten en aan de slag te gaan! En te genieten van uw graniet keukenblad in uw Ikea keuken, uiteraard.

C:InetpubwwwrootCosentinoImageVaultOutputsenCaledonia-EdgeDet.pd