Uw voordeel:

Granieten aanrecht

U kiest voor een luxe, stijlvolle uitstraling met een granieten aanrecht. Bij Aanrechtfabriek heeft u de keuze uit wel 25 verschillende kleuren! Zo kiest u eenvoudig de tint die de gewenste sfeer creëert in uw keuken. Wat voor granieten aanrecht u ook kiest, u krijgt altijd een keukenblad van bijzonder hoge kwaliteit geleverd. Wilt u meer meten over de mogelijkheden voor een op maat gemaakt aanrechtblad? Neem dan gerust contact op met één van onze experts of kom langs in onze showroom in Leek.

Granieten aanrecht Ikea

Keukens van de grote Zweedse woongigant zijn bijzonder populair. Met een natuursteen aanrechtblad zoals een granieten aanrecht krijgt uw Ikea keuken net dat beetje extra luxe. De warme uitstraling van deze prachtige steensoort geeft een bijzonder prettige sfeer aan uw keuken. Bij Aanrechtfabriek kunt u niet alleen een granieten aanrecht voor uw Ikea keuken bestellen. Een Dekton aanrechtblad, Belgisch hardsteen aanrechtblad of composiet variant behoort ook tot de mogelijkheden. Onze specialisten vertellen u graag meer over de vele voordelen van de diverse materialen waarmee wij aanrechtbladen voor Ikea keukens maken.

Graniet keukenblad

Granieten aanrecht onderhoud

Wij begrijpen dat u na uw keuken renovatie zo lang mogelijk wilt genieten van de luxe uitstraling van uw granieten aanrecht. Voor het onderhoud geven we u daarom graag wat tips. Wij adviseren al onze klanten om een impregneermiddel te gebruiken voor hun granieten aanrechtblad. Op deze manier is uw werkblad beter bestand tegen vlekken en vuil van voedsel. Een simpele allesreiniger is voldoende voor de dagelijkse poetsbeurt van uw granieten aanrecht. Over het onderhoud van graniet leest u meer op onze speciale pagina.

Granieten aanrecht op maat

Aanrechtfabriek is hét adres als u op zoek bent naar een granieten aanrecht op maat. Wij maken alle aanrechtbladen in onze eigen fabriek in Leek. We beginnen met het bewerken van het ruwe materiaal en leveren uiteindelijk een hoogwaardig keukenblad bij u af. Voor een snelle montage raden wij u aan uw werkblad 4 tot 5 weken voor het plaatsen van uw keuken te bestellen. Zo geeft u ons voldoende tijd om uw granieten aanrecht op maat te maken. Inspiratie voor uw keukenblad doet u eenvoudig op in onze showroom in Leek. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan direct online uw offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk met een zeer aantrekkelijk aanbod!

C:InetpubwwwrootCosentinoImageVaultOutputsenCaledonia-EdgeDet.pd