Uw voordeel:

Granieten blad

Wilt u uw keuken van een uniek aanrecht voorzien? Een granieten blad wordt dan ten zeerste aanbevolen! Het maakt uw keuken levendig door de voor ieder blad unieke tinten en structuren die erin verwerkt zijn. Bovendien heeft u een ruime keuze uit wel twintig verschillende kleuren! Wilt u de vele mogelijkheden van dichtbij zien voordat u overstag gaat? Dan bent u van harte welkom om de granieten blad collectie van Aanrechtfabriek in onze showroom in Leek te komen bekijken!

Granieten blad aanrecht

Wat zal uw keuken er qua stijl en uitstraling op vooruit gaan wanneer u een granieten blad voor uw aanrecht kiest. Zeker wanneer u het al een tijdje in huis heeft en er enige kleine ongelukjes zijn gebeurd! Omdat het materiaal zo grof van structuur is, neemt het gemakkelijker vocht op. Met een impregneermiddel voorkomt u dit. Bij een egaal Dekton aanrechtblad, composiet aanrechtblad of Belgisch hardsteen aanrechtblad komt dit sowieso niet voor. Neem voor vragen over de verschillende eigenschappen van alle aanrechtbladen gerust contact met ons op.

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series

Granieten blad Ikea keuken

U zult zien dat een granieten blad in uw Ikea keuken een prachtige aanvulling is! Qua design is een granieten aanrechtblad natuurlijk heel strak; als u echter op zoek bent naar een manier om uw keuken er meer doorleefd uit te laten zien, is het 100% natuurlijke graniet een uitkomst. Al onze aanrechtbladen voor de Ikea keuken zijn behoorlijk hittebestendig. Toch is het gebruik van onderzetters aan te raden, evenals een regelmatig onderhoud van het graniet. Zo kunt u nog jaren van uw werkblad genieten! Laat u gerust door onze experts informeren over de diverse voordelen van een granieten blad in uw Ikea keuken. Ook voor adviezen over andere materialen bent u bij ons aan het juiste adres; wij vertellen u graag meer over bijvoorbeeld het onderhoud van een composiet aanrechtblad.

Granieten blad op maat

Aanrechtfabriek zorgt altijd voor een perfecte pasvorm. Daarom kunt u voor uw keuken bij ons op aan van een granieten blad op maat! Allereerst komt onze expert op afspraak bij u langs om het werkblad nauwkeurig in te meten. Al zes werkdagen hierna vindt de professionele montage plaats! Zo kunt u binnen de kortste keren heerlijk kokkerellen en vanaf uw nieuwe aanrecht de heerlijkste zelfgemaakte gerechten op tafel zetten. Een granieten blad op maat maakt uw keuken helemaal af.

granite-silestone-kitchen-seleno