Uw voordeel:

Granieten keukenblad

Nodigt u graag vrienden en familie uit voor heerlijke diners en gezellige avonden? Geef uw keuken dan extra sfeer met een granieten keukenblad. Dankzij de warme, luxe uitstraling wordt uw kookruimte in een handomdraai omgetoverd tot een sfeervol vertrek waar u nooit meer weg wilt. U maakt de lekkerste maaltijden aan uw hoogwaardige granieten keukenblad van Aanrechtfabriek. Wij maken al onze producten in onze eigen fabriek in Leek. Wilt u meer weten over ons assortiment of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens bij ons binnen. We vertellen u graag meer!

Granieten keukenblad voor Ikea keuken

De experts van Aanrechtfabriek maken graag een granieten keukenblad voor uw Ikea keuken op maat. U kunt bij ons ook kiezen voor een Dekton aanrechtblad, Belgisch hardsteen aanrechtblad of een variant van composiet. Voor alle materialen geldt dat ze bijzonder stevig zijn en jarenlang mee gaan. U krijgt bij ons niet voor niets tot wel 25 jaar garantie! Onze aanrechtbladen voor Ikea keukens worden gemaakt van de beste materialen. Onze specialisten maken het blad niet alleen, ze komen uw granieten keukenblad voor uw Ikea keuken ook installeren. Zo weten we zeker dat u tevreden bent met het resultaat en nog jarenlang kunt genieten van uw natuursteen aanrechtblad!

Graniet keukenblad

Granieten keukenblad voordelen

U profiteert met een stijlvol granieten keukenblad van vele voordelen. Naast een luxe uitstraling heeft dit 100% natuurlijke materiaal ook een bijzonder levendige look. Dit is te danken aan de verschillende tinten die in de steen voorkomen. Geen enkel stuk graniet is gelijk, waardoor u verzekert bent van een uniek natuursteen aanrechtblad. Behalve de prachtige tinten heeft een granieten keukenblad vele praktische voordelen. Het materiaal is bijvoorbeeld hitte- en krasbestendig. Wij raden u overigens wel aan om onderzetters en snijplanken te blijven gebruiken. Zo verkleint u namelijk de kans op vlekken op uw granieten aanrechtblad.

Granieten keukenblad op maat

Bij Aanrechtfabriek produceren wij al onze aanrechtbladen zelf. Dit betekent dat wij ook úw granieten keukenblad op maat maken. Om het gehele proces snel en soepel te laten verlopen, raden wij aan uw werkblad 4 tot 5 weken voor het plaatsen van uw keuken te bestellen. Dit geeft ons voldoende tijd om het ruwe materiaal te bewerken tot een prachtig aanrechtblad. Heeft u vragen over het aanschaffen van een granieten keukenblad op maat? Schroom dan niet om ons te bellen. Onze deskundigen staan u graag te woord.

C:InetpubwwwrootCosentinoImageVaultOutputsenCaledonia-EdgeDet.pd

Granieten keukenblad onderhoud

U wilt na uw keuken renovatie uiteraard zo lang mogelijk de sfeervolle uitstraling van uw granieten keukenblad behouden. Het onderhoud is daarbij zeer belangrijk. Om vlekken te voorkomen raden wij altijd aan om een impregneermiddel te gebruiken. Op deze manier krijgen vloeistoffen geen kans om in te trekken in uw prachtige granieten keukenblad. Voor het onderhoud van uw aanrechtblad kunt u verder een normale allesreiniger gebruiken. Meer tips over het onderhoud van graniet leest u op onze website. Wilt u met een specialist spreken? Bel ons dan gerust. Wij helpen u graag verder!