Uw voordeel:

Hardstenen aanrechtblad

De warme, natuurlijke uitstraling is een van de redenen waarom een hardstenen aanrechtblad zeer geliefd is. Kenmerkend is de donkere kleur in combinatie met witte veegpatronen die zijn gevormd uit dierlijke kalkresten die gedurende duizenden jaren in koolstof zijn samengeperst. De grillige structuur die op deze manier is ontstaan heeft een speels effect en maakt elk hardstenen aanrechtblad uniek. Aanrechtfabriek levert honderd procent maatwerk en biedt u een ruime keuze uit aanvullende onderdelen zoals een achterwand, spoelbak en een geïntegreerde Quooker kraan. Vraag vrijblijvend online uw offerte aan!

Hardstenen aanrechtblad composiet

Als u denkt aan een hardstenen aanrechtblad is composiet misschien niet het eerste wat in u opkomt. Ten onrechte, vinden we bij Aanrechtfabriek. In deze materiaalsoort komt het beste van de natuur én de industrie naar boven. Dat merkt u direct bij een composiet aanrechtblad dat zowel sfeervol is als stevig, krasvrij en bijzonder hittebestendig. Een Dekton aanrechtblad van Aanrechtfabriek, bijvoorbeeld, is zelfs geschikt voor de buitenkeuken. Voor een hardstenen aanrechtblad of composiet variant zit u goed bij Aanrechtfabriek. Composiet bezit dezelfde stevigheid als een granieten aanrechtblad, maar heeft een minder poreuze structuur. Zo krijgen vlekken nagenoeg geen kans!

2-composiet

Hardstenen aanrechtblad Ikea

Mist u nog net de finishing touch in uw keukeninterieur? Dan bereikt u met een vervangend hardstenen aanrechtblad voor uw Ikea keuken verrassende resultaten. Aanrechtfabriek levert honderd procent maatwerk met aandacht voor werkelijk elk detail. Daarom kunnen wij ook achterwanden van natuursteen voor u vervaardigen. Vlekken op de muur zijn lastig schoon te maken, terwijl de schoonmaak van een wand nauwelijks moeite kost. Met onze aanrechtbladen zoals een hardstenen aanrechtblad voor Ikea keukens laten wij zien dat aandacht alles mooier maakt!

Hardstenen aanrechtblad op maat

Aanrechtfabriek is het adres voor een snelle montage van uw hardstenen aanrechtblad op maat. Zes dagen na het inmeten staan wij weer bij uw voor de deur om alle onderdelen te installeren. Wij hebben dan namelijk al het voorwerk al in onze werkplaats gedaan. Dit is de reden dat we u vragen om circa 4 à 5 weken voor de plaatsing van uw keuken de offerte aan te vragen. Dan kunnen wij gemakkelijk voorbereidingen treffen en de benodigde materialen voor bijvoorbeeld uw Belgisch hardsteen aanrechtblad bestellen. Met een hardstenen aanrechtblad op maat, maakt u van uw keuken een echte blikvanger! De medewerkers van onze klantenservice staan graag voor u klaar!

Bh Keuken 3