Uw voordeel:

Ikea keuken achterwand

Wilt u het aanrecht van uw Ikea keuken met een achterwand op een stijlvolle manier uitbreiden? Dan bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres. Wij maken niet alleen aanrechtbladen op maat maar ook achterwanden van diverse materialen als natuursteen, composiet en dekton. De grootste winst boekt u op het gebied van het onderhoud. Opspattend vet en sausresten ontsieren niet langer de muren van uw Ikea keuken. De achterwand houdt u eenvoudig schoon met een doekje. Vraag eenvoudig online een offerte aan!

Ikea keuken achterwand natuursteen

Als u gebruikmaakt van een stenen aanrechtblad in uw Ikea keuken, is een achterwand van een bijpassende soort natuursteen een logische keuze. Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze uit aanrechtbladen en bijpassende achterwanden. Wij adviseren u om daarbij te letten op het huidige materiaal van uw werkblad. Bij een granieten aanrechtblad is het niet raadzaam om ook een achterwand van dit materiaal uit te kiezen. Als de steen niet van dezelfde partij afkomstig is, treden er namelijk kleurverschillen op. Als steensoorten verder te veel op elkaar lijken, zorgt dit niet voor een storend contrast in uw Ikea keuken. Een achterwand van natuursteen uit een andere steensoort heeft dan een beter effect.

dekton-kitchen-natural-collection-portum-flooring-makai

Ikea keuken achterwand op maat

U zorgt eenvoudig voor de finishing touch in uw Ikea keuken met een achterwand op maat van Aanrechtfabriek. Als u dat wenst, kunt u ook een nieuw aanrechtblad voor uw Ikea keuken bij ons afnemen. Door ons professionele maatwerk bent u ervan verzekerd dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Binnen zes dagen na het inmeten van uw Ikea keuken achterwand op maat komen wij bij u langs voor de installatie. Wel raden wij u aan om ruim op tijd uw bestelling te plaatsen, zodat wij alle benodigde materialen kunnen verzamelen.

Ikea keuken achterwand onderhoud

Aanrechtfabriek werkt alleen met de beste materialen bij het samenstellen van uw Ikea keuken achterwand. Het onderhoud is afhankelijk van uw keuze. Het oppervlak van graniet bijvoorbeeld dient u voor gebruik goed te impregneren met een daarvoor bedoeld impregneermiddel. Daarom is afnemen met een sopje of allesreiniger voldoende. Wilt u liever een Ikea keuken achterwand met minimaal onderhoud en heeft u al een Dekton aanrechtblad of een composiet aanrechtblad? Ook dat is mogelijk bij Aanrechtfabriek! Onze medewerkers geven u graag meer informatie.

3-composiet