Uw voordeel:

Ikea keukenblad op maat

Wilt u voor uw Ikea keuken een keukenblad op maat bestellen in een exclusieve uitvoering die de woonketen zelf niet heeft? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij Aanrechtfabriek! U kunt bij ons terecht voor aanrechtbladen uit de beste materialen zoals natuursteen, graniet en composiet. Wij hebben daarnaast ook spoelbakken, achterwanden en Quooker kranen voor uw keuken van Ikea. Bij het keukenblad op maat worden deze onderdelen naadloos geïntegreerd voor het beste resultaat. Zes dagen na het inmeten komen we bij u langs om uw nieuwe aanrechtblad en toebehoren te monteren.

Ikea keukenblad op maat natuursteen

Aandacht maakt alles mooier volgens de filosofie van Ikea. Een keukenblad op maat van natuursteen dat is vervaardigd door Aanrechtfabriek sluit perfect aan bij deze gedachte. Een Belgisch hardsteen aanrechtblad heeft een stijlvolle tekening met witte strepen. Dit patroon is ontstaan uit kalkresten van kleine fossielen die in de loop der eeuwen zijn samengeperst, met als resultaat een harde steensoort. Dit is dé perfecte basis voor uw keuken van Ikea. Een keukenblad op maat van natuursteen is ook verkrijgbaar in bewerkte vorm. Een composiet aanrechtblad combineert de beste eigenschappen van natuur én industrie. Het is zowel stevig als hittebestendig!

Bh Keuken 3

Ikea keukenblad op maat graniet

Aanrechtfabriek is het adres voor u als het beste wilt voor uw keuken van Ikea. Een keukenblad op maat van graniet is zeer geliefd vanwege de warme uitstraling in combinatie met de enorme hardheid van de steen. Een granieten aanrechtblad wordt in de loop der jaren alleen maar mooier door natuurlijke verkleuringsprocessen. Voor een goed onderhoud is het belangrijk om het oppervlak van graniet te behandelen met impregneermiddel. Het resultaat voelt en ziet u direct in uw keuken van Ikea. Het keukenblad op maat van graniet heeft een hard oppervlak waarmee u bij het koken uw voordeel doet. Gaat uw voorkeur uit naar een andere type aanrechtblad voor uw Ikea keuken? Bekijk dan ook eens onze andere aanrechtbladen om alle mogelijkheden te ontdekken!

Ikea keukenblad op maat bestellen

U profiteert bij Aanrechtfabriek van een snelle installatieservice als u besluit om voor uw Ikea keuken een keukenblad op maat te bestellen. Wij bieden u een ruime keuze, waaronder werkbladen van natuursteen of een stijlvol Dekton aanrechtblad. Op onze website vindt u uitgebreide informatie en daarnaast staan ook onze medewerkers van de klantenservice graag voor u klaar. Wij raden u aan om circa 4 à 5 weken van tevoren uw vervangende Ikea keukenblad op maat te bestellen. Dan hebben wij de tijd om alle benodigde materialen te verzamelen.

dekton-kitchen-radium