Uw voordeel:

Ikea keukenwerkblad

Aanrechtfabriek is het aangewezen adres als u uw Ikea keukenwerkblad wilt vervangen of het aanrecht van uw Ikea keuken geheel in stijl wilt afwerken. Woon- en keukenwinkel Ikea maakt gebruik van aanrechtbladen in vaste standaardmaten. Bij de afwerking is de keuze aan uitvoeringen en materialen beperkt. Dat is bij ons geen enkel probleem, want wij kunnen u eenvoudig een Ikea keukenwerkblad van natuursteen of stijlvolle composietmaterialen leveren. U vraagt eenvoudig telefonisch of online een offerte aan.

Ikea keukenwerkblad graniet

Werkt u graag achter een stevig en krasvrij natuursteen aanrechtblad? Dan is de aanschaf van een Ikea keukenwerkblad van graniet zonder meer een goed idee. Een granieten aanrechtblad heeft een hoge hittebestendigheid. Zo loopt u minder kans op rare plekken als u per ongeluk een hete pan op het blad neerzet. Een Ikea keukenwerkblad van graniet is uniek, want de kleur en het patroon van deze steensoort is altijd verschillend. U kunt bij Aanrechtfabriek ook kiezen voor andere varianten zoals een Belgisch hardsteen aanrechtblad..

Graniet keukenblad

Ikea keukenwerkblad composiet

Wilt u een aanrechtblad bestellen dat niet alleen stevig is en krasvrij maar ook vlekvrij? Dan is een Ikea keukenwerkblad van composiet een slimme keuze. Door de gesloten structuur krijgen vlekken van wijn, koffie en andere vloeistoffen geen kans. Verder is composiet bijzonder kleurvast, zodat uw aanrecht er zo goed als nieuw uit blijft zien. Om die reden profiteert u bij Aanrechtfabriek van een ruime garantie die kan oplopen tot wel 25 jaar! Het kristallen uiterlijk van een Ikea keukenwerkblad van composiet zorgt voor elegante uitstraling.

Ikea keukenwerkblad op maat

Tijdens de renovatie van uw keuken is het vaak lastig om maaltijden te bereiden. Om die reden installeren wij uw Ikea keukenwerkblad op maat zo snel en efficiënt mogelijk. Omdat de standaardafmetingen bekend zijn, is inmeten vaak niet nodig. Omdat wij de ruwe materialen nog moeten bewerken kan het enige tijd duren voor wij uw Ikea keukenwerkblad op maat hebben gemaakt. Als u op tijd bestelt is dit geen enkel probleem. Zodra ons maatwerk klaar is, zorgen wij voor een snelle en vakkundige montage van uw aanrechtblad van Ikea.

Bh Keuken 3

Ikea keukenwerkblad kopen

Maatwerk voor een scherpe prijs vindt u bij Aanrechtfabriek. U heeft een ruime keuze uit diverse aanrechtbladen als u een Ikea keukenwerkblad wilt kopen. Ook voor een stijlvol Belgisch hardsteen aanrechtblad of een Dekton aanrechtblad kunt u bij ons terecht. Wil u meer weten over hoe u uw keuken renovatie tot stand kunt brengen door een Ikea keukenwerkblad te kopen? Informeer dan vrijblijvend bij ons. We geven u graag meer informatie!