Uw voordeel:

Ikea werkbladen keuken

Wilt u uw aanrecht geheel naar eigen smaak vormgeven? Bij Aanrechtfabriek kunt u voor een scherpe prijs Ikea werkbladen voor uw keuken op maat laten maken. Doordat Ikea werkt met standaardmaten kunnen wij ons maatwerk hier direct op aanpassen. Inmeten is in veel gevallen niet nodig. Ikea werkbladen voor de keuken zijn slechts leverbaar in enkele uitvoeringen en materialen. Door deze bij ons te bestellen vergroot u uw keuzemogelijkheden aanzienlijk. Zo hebben wij bladen van graniet en stijlvolle composietmaterialen die uw keuken een chique uitstraling geven.

Natuursteen Ikea werkbladen keuken

De structuur van natuursteen geeft Ikea werkbladen een elegant uiterlijk. Aanrechtfabriek biedt u een ruime keuze uit diverse steensoorten zoals graniet. Dit natuurlijke materiaal is bij ons verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Met uw kleurkeuze creëert u gemakkelijk het door u beoogde stijleffect. Als alternatief vindt u bij ons ook andere Ikea werkbladen voor de keuken zoals een Belgisch hardsteen aanrechtblad of een Dekton aanrechtblad van onderhoudsvrij composiet. Voor welke variant u ook kiest, u profiteert bij ons van een ruime garantie die op kan lopen tot wel 25 jaar!

dekton3

Granieten Ikea werkbladen keuken

Het aanschaffen van granieten Ikea werkbladen voor de keuken heeft diverse voordelen. De aanrechtbladen van deze natuursteen zijn niet alleen stevig en krasvrij maar ook bijzonder hittebestendig. Een granieten aanrechtblad heeft ook als voordeel dat het altijd een uniek patroon heeft, omdat de steen op een natuurlijke wijze is gevormd. Granieten Ikea werkbladen voor uw keuken kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd. Dat geldt ook voor de andere aanrechtbladen van Ikea die u bij ons kunt bestellen.

Composiet Ikea werkbladen keuken

Maakt u al jaren gebruik van hetzelfde aanrechtblad maar wilt u dit in verband met een keuken renovatie vervangen door composiet Ikea werkbladen voor uw keuken? Dan gaat aanrechtfabriek graag voor u aan de slag. U kunt zowel online als telefonisch gemakkelijk een afspraak met ons maken als u een natuursteen aanrechtblad wilt aanschaffen. Wij raden u aan de composiet Ikea werkbladen voor uw keuken ruim op tijd te bestellen, omdat de levering van de benodigde materialen enige tijd in beslag kan nemen. Zodra wij alles binnen hebben profiteert u van een snelle montage van uw composiet aanrechtblad. Zo kunt u na een korte onderbreking in verband met de installatie weer snel maaltijden bereiden achter uw nieuwe aanrechtblad.

3-composiet

Ikea werkbladen keuken op maat

Als u kiest voor de bestel- en installatieservice van Aanrechtfabriek worden uw Ikea werkbladen voor de keuken op maat gemaakt. Wij kunnen flinke besparen op de montagetijd, want wij beschikken over de gegevens van de diverse standaardmaten. Mocht het toch nodig zijn op alles opnieuw te laten opmeten, dan doen wij dit graag voor u. Zes dagen na het opmeten zijn wij klaar met de montage, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw Ikea werkbladen voor de keuken die op maat zijn vervaardigd.