Uw voordeel:

Keuken graniet

Weinig materialen dragen zo bij aan een elegante uitstraling van uw keuken als graniet. Bij Aanrechtfabriek kunt u gemakkelijk een aanrechtblad van deze luxe steensoort op maat laten maken. Het harde oppervlak biedt u een hittebestendig werkblad om uw lekkerste gerechten op te bereiden. De door de natuur gevormde textuur geeft elk blad van graniet een eigen tekening, die zowel warm is als uniek voor u keuken. Met graniet maakt u van dit vertrek een tweede middelpunt van uw woning, naast de woonkamer. Vraag vrijblijvend online een offerte aan voor een scherp aanbod!

Keuken graniet onderhoud

Een aanrechtblad voor de keuken van graniet heeft onderhoud en aandacht nodig, maar de luxe uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van het materiaal maken dit ruimschoots goed. Een granieten aanrechtblad is gemaakt van een poreus materiaal waar gemakkelijk vocht intrekt. Hier kunt u eenvoudig wat tegen doen door periodiek met een impregneermiddel de poriën te sluiten. Bij de schoonmaak adviseert Aanrechtfabriek gebruik te maken van een allesreiniger of een sopje. Het aanrechtblad voor uw keuken van graniet is met goed onderhoud goed beschermd. De lichte verkleuring die na enige tijd kan optreden maakt het graniet alleen maar mooier en natuurlijker! Wij beantwoorden graag uw vragen over het onderhoud van graniet.

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series

Keuken graniet aanrecht

In een strak ingerichte keuken geeft graniet uw aanrecht een luxe uitstraling. Als u ook een eettafel in deze ruimte van het huis heeft opgesteld, creëert u een gezellige sfeer waarin gasten zich altijd thuis zullen voelen. Wilt u ditzelfde effect bereiken met andere elegante materialen. Aanrechtfabriek maakt ook composiet of Belgisch hardsteen aanrechtbladen op maat. U bent standaard van maatwerk verzekerd als u een offerte aanvraagt voor uw keuken met graniet. Het aanrecht kunnen wij binnen zes dagen na het inmeten bij u komen installeren. Wij adviseren u om op tijd uw keuken te bestellen, zodat wij genoeg tijd hebben om de benodigde materialen en onderdelen voor de installatie te verzamelen.