Uw voordeel:

Keukenblad Ikea

Wilt u het keukenblad van uw Ikea keuken qua stijl en materiaal volledig personaliseren? Bestel uw aanrechtblad dan eenvoudig bij Aanrechtfabriek. Bij ons kunt u niet alleen kiezen voor verschillende uitvoeringen, maar ook voor diverse materialen waaronder natuursteen en composiet. De keukens van Ikea worden in standaardmaten geleverd. Om die reden kunnen wij het design van het keukenblad voor uw Ikea keuken makkelijk op uw wensen afstemmen. Vraag eenvoudig online of telefonisch een offerte aan!

Keukenblad Ikea keuken

U beschikt bij Aanrechtfabriek over meerdere stijlvolle opties als u op zoek bent naar een elegant keukenblad voor uw Ikea keuken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een natuursteen aanrechtblad. De diverse steensoorten in ons assortiment zijn op natuurlijke wijze gevormd. Daardoor is de precieze kleur en structuur een tikkeltje onvoorspelbaar voor deze aanrechtbladen voor Ikea keukens. Hierdoor weet u wel zeker dat u met een granieten aanrechtblad of Belgisch hardsteen aanrechtblad altijd een uniek keukenblad voor uw Ikea keuken in huis haalt. Wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Aanrechtfabriek om inspiratie op te doen.

2-composiet

Keukenblad Ikea graniet

Bent u op zoek naar een stevig en hittebestendig keukenblad voor uw Ikea keuken? Graniet is voor u dan zonder meer een uitstekende keuze. Deze steensoort is niet alleen bestand tegen hitte, maar ook tegen krassen. Het keukenblad voor uw Ikea keuken van graniet heeft een vrij open structuur. Wij raden daarom altijd aan het blad te impregneren. De medewerkers van Aanrechtfabriek vertellen u graag meer over de bijzondere eigenschappen van graniet en het onderhoud ervan.

Keukenblad Ikea composiet

Naast de steensoorten graniet en Belgisch hardsteen kunt u bij Aanrechtfabriek ook een keukenblad voor uw Ikea keuken van composiet bestellen. Dit materiaal bestaat uit een mix van natuurlijke materialen en kunststof. Hierdoor is een composiet aanrechtblad in wel 100 kleuren leverbaar! Zo kiest u eenvoudig een tint die uw keuken de perfecte sfeer geeft. Het keukenblad voor uw Ikea keuken van composiet heeft, net zoals een Dekton aanrechtblad, een zeer fijne samenstelling. Hierdoor zijn beide materialen niet alleen bestand tegen krassen, maar ook tegen vlekken. Composiet is bovendien zeer kleurvast, zodat u jarenlang van de prachtige uitstraling kunt genieten!

3-composiet

Keukenblad Ikea op maat

De specialisten van Aanrechtfabriek staan klaar om een keukenblad voor uw Ikea keuken op maat te maken. Wij produceren al onze aanrechtbladen zelf. In onze fabriek in Leek bewerken we eerst het ruwe materiaal dat daarna op maat wordt gesneden. Onze experts zorgen ook voor de levering en de montage van het keukenblad voor uw Ikea keuken op maat. Als u uw werkblad 4 tot 5 weken voor het plaatsen van de keuken bestelt, hebben wij genoeg tijd om al het voorbereidende werk te doen. Zo hoeft u na het installeren van de keuken niet lang te wachten tot wij uw keuken renovatie komen afronden! Vraag direct uw offerte aan of loop eens bij ons binnen om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zien u graag in Leek!