Uw voordeel:

Keukenblad natuursteen

In een moderne designkeuken zijn natuurlijke materialen altijd een stijlvolle toevoeging. Een keukenblad van natuursteen is een elegante keuze. Graniet is ontstaan doordat magma langzaam gestold is. Hierdoor zijn mineralen gevormd die zorgen voor een luxe glans. De inwerking van de natuurkrachten is verantwoordelijk voor de grillige structuur die graniet zijn charme geeft. Belgisch hardsteen bestaat uit samengeperste koolstof en kalkskeletten van kleine zeediertjes. Dit materiaal heeft daardoor een bijzonder warme en levendige structuur. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor uw keukenblad van natuursteen op maat.

Keukenblad natuursteen zwart

Als u een voorkeur heeft voor een keukenblad van natuursteen met een zwart accent heeft u bij Aanrechtfabriek volop keuze. In het Belgisch hardsteen aanrechtblad wordt de zwarte ondergrond aangevuld met een sierlijk wit veegpatroon. Daarnaast hebben wij voor u ook een granieten aanrechtblad in een donkere tint. Graniet wordt met de jaren steeds mooier. Deze poreuze steensoort heeft wel iets meer onderhoud nodig. Onze klantenservice informeert u graag over de diverse beschikbare aanrechtbladen en de mogelijkheid om een keukenblad van natuursteen in het zwart uit te voeren en op maat te laten maken!

Bh Keuken 3

Keukenblad natuursteen onderhoud

Als u kiest voor een keukenblad van natuursteen is het onderhoud een klein aandachtspunt. Bij de schoonmaak kunt u het beste gebruikmaken van een niet bijtend reinigingsmiddel en een schuursponsje. Het gebruik van scherpe voorwerpen zoals een schraper of een keukenmesje om hardnekkige vlekken te verwijderen raden wij af. Een keukenblad van natuursteen is qua onderhoud iets meer werk dan een composiet aanrechtblad en Dekton aanrechtblad. Graniet dient bijvoorbeeld periodiek met impregneermiddel te worden behandeld, maar in ruil daarvoor krijgt u veel terug: een stevig en krasvrij keukenblad.

Keukenblad natuursteen op maat

Aanrechtfabriek is het beste adres om uw keukenblad op maat te laten maken. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle montageservice. Wij kunnen al binnen zes dagen na het inmeten met de installatie beginnen. In dat geval raden wij u aan om uw bestelling circa 4 à 5 weken voor de oplevering van uw nieuwe keuken te plaatsen. Zo kunnen wij op tijd alle voorbereidingen treffen. Wilt u een keukenblad van nartuursteen op maat laten maken voor uw oude keuken? Ook voor het vervangen van het aanrechtblad in uw Ikea keuken bent u bij ons aan het juiste adres!

granite-silestone-kitchen-seleno