Uw voordeel:

Keukenblad op maat

Bij Aanrechtfabriek bent u helemaal aan het juiste adres als u uw keukenblad op maat geleverd wilt krijgen! Wij bieden u een ruime keuze aan diverse materialen, die ieder hun eigen individuele eigenschappen hebben. U ontvangt een prachtig werkblad waar u nog vele jaren van kunt genieten. Bovendien is ieder keukenblad op maat van Aanrechtfabriek zeer onderhoudsvriendelijk. Ook voor een prachtig werkblad dat kras- en vlekbestendig is, heeft u een snelle en betrouwbare leverancier gevonden!

Keukenblad op maat natuursteen

Wanneer u bij ons uw keuze maakt, krijgt u een prachtig keukenblad op maat van natuursteen bij u thuis geïnstalleerd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schitterend Belgisch hardsteen aanrechtblad, waarmee u uw keuken een luxe uitstraling geeft? Deze aanrechtbladen zijn overigens gemakkelijk schoon te maken met lauwwarm water. Wanneer uw keuken interieur de klaar is, zijn wij er voor de ‘finishing touch’ met een keukenblad op maat van natuursteen, voorzien van een kleur naar wens! Ook een revolutionair Dekton aanrechtblad bestelt u natuurlijk bij ons.

dekton-kitchen-natural-collection-portum-flooring-makai

Keukenblad op maat composiet

Maak een keuze uit wel honderd verschillende kleuren wanneer u een keukenblad op maat van composiet wilt laten installeren! Hier zult u nog jarenlang van kunnen genieten, omdat het materiaal niet verkleurt. Dit maakt ons composiet aanrechtblad ook zo populair! Vlekken maken er bovendien geen kans op en het onderhoud van een composiet aanrechtblad is bovendien zeer eenvoudig. Hiervoor gebruikt u Q-Action, een middel dat u eenvoudig bij Aanrechtfabriek kunt aanschaffen. Hiermee houdt u uw keukenblad op maat van composiet in topconditie!

Keukenblad op maat graniet

Een levendige look in uw keuken realiseert u met een keukenblad op maat van graniet. Dit materiaal is zeer grof van structuur, wat uw aanrecht een doorleefde uitstraling geeft! Deze eigenschap is voor veel mensen een voorname reden om een granieten aanrechtblad aan te schaffen. Zorg er wel voor dat u vóór gebruik het werkblad goed impregneert. Zo wordt de opname van vocht tegengegaan. Voor meer informatie over onderhoud van graniet kunt u altijd contact met onze experts opnemen.

granite-silestone-kitchen-seleno

Keukenblad op maat Ikea

U denkt natuurlijk meteen aan Aanrechtfabriek wanneer u een keukenblad op maat voor uw Ikea keuken nodig heeft! De vele materialen uit ons ruime assortiment vormen namelijk de meest geschikte aanrechtbladen voor de Ikea keuken. Het installeren kunt u gerust aan onze experts overlaten. Onze vakman komt op afspraak bij u langs voor het inmeten van uw blad. Zes dagen na het nauwkeurig noteren van al deze gegevens kan de montage beginnen! Om van deze snelle service gebruik te maken, is het belangrijk dat u uw aanrecht enkele weken van tevoren bestelt. Zo geniet en profiteert u snel van uw keukenblad op maat in uw Ikea keuken. Het bereiden van de meest uitgebreide diners laat vervolgens niet lang meer op zich wachten. Eet smakelijk!