Uw voordeel:

Keukenblad vervangen

Bent u toe aan een nieuw aanrechtblad? Dan staan de experts van Aanrechtfabriek klaar om uw keukenblad te vervangen. Met onze natuursteen aanrechtbladen krijgt uw keuken eenvoudig een extra luxe en sfeervolle uitstraling. U geniet straks nóg meer van rustig wakker worden met de krant, smakelijke diners en gezellige avonden met vrienden en familie. Bij ons heeft u een ruime keuze uit hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een aanrechtblad dat volledig voldoet aan uw wensen en perfect past bij de stijl van uw interieur. Kom gerust eens langs in onze fabriek in Leek om inspiratie op te doen als u uw keukenblad wilt vervangen. Op doordeweekse dagen kunt u van 9 tot 16 uur gewoon binnenlopen. Op zaterdagen bent u van harte welkom op afspraak.

Keukenblad vervangen Ikea

Zijn uw keukenkastjes nog in perfecte staat en wilt u alleen het keukenblad vervangen van uw Ikea keuken? Dat kan! Bij Aanrechtfabriek maken we aanrechtbladen voor zowel nieuwe als bestaande keukens. Wij werken alleen met de allerbeste materialen. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en krijgt u tot wel 25 jaar garantie! Het keukenblad vervangen van uw Ikea keuken regelen onze specialisten voor u. Zij maken niet alleen het werkblad, ze zorgen ook voor de levering en montage ervan. Bij Aanrechtfabriek krijgt u een totaalpakket geleverd!

2-composiet

Keukenblad vervangen composiet

Als u uw huidige keukenblad wilt vervangen door een composiet aanrechtblad, bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres. Zowel een composiet als Dekton aanrechtblad is leverbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Beide materialen hebben een zeer fijne samenstelling. Hierdoor krijgen vloeistoffen geen kans om in uw werkblad te trekken en blijft deze jarenlang in topconditie. Onze experts vertellen u graag meer over de vele voordelen als u uw keukenblad wilt vervangen door een composiet aanrechtblad. Neem daarom gerust contact met ons op als u vragen heeft over het bestellen van aanrechtbladen voor Ikea keukens.

Keukenblad vervangen graniet

Naast composiet en Dekton kunt u uw keukenblad ook vervangen door graniet. Het granieten aanrechtblad uit onze collectie heeft dankzij de verschillende kleuren een zeer levendige uitstraling. Ditzelfde geldt voor het Belgisch hardsteen aanrechtblad. Bij beide materialen is iedere steen anders. Dit betekent dat u verzekerd bent van een uniek keukenblad. Het vervangen door een graniet exemplaar doen wij op uiterst professionele wijze. Uw werkblad wordt speciaal voor u op maat gemaakt, zodat u zeker weet dat het perfect aansluit bij de rest van uw keuken.

Graniet keukenblad

Keukenblad vervangen mogelijkheden

Als u tijdens uw keuken renovatie het keukenblad wilt vervangen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij raden u aan het werkblad 4 tot 5 weken voor het plaatsen van de nieuwe keuken te bestellen. Op die manier hebben wij voldoende tijd om het ruwe materiaal te bewerken en er een luxe natuursteen aanrechtblad van te maken. Heeft u vragen over het keukenblad vervangen en de mogelijkheden die u heeft? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Als u al precies weet welk blad u wenst, kunt u eenvoudig online uw offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een zeer aantrekkelijk aanbod!