Uw voordeel:

Keukenbladenfabriek

Wilt uw keuken omtoveren tot een sfeervolle omgeving waarin u met plezier de lekkerste gerechten maakt? Met een werkblad uit onze keukenbladenfabriek combineert u stijl met functionaliteit. Wij werken met de beste materialen zoals natuursteen, composiet en Dekton. Aanrechtfabriek maakt niet alleen aanrechtbladen op maat, maar kan deze ook leveren met diverse stijlvolle toevoegingen, zoals achterwanden, kranen en spoelbakken. Vraag eenvoudig online uw offerte aan in onze keukenbladenfabriek!

Keukenbladenfabriek maatwerk

Aanrechtfabriek gaat net een stapje verder dan een gewone keukenbladenfabriek die maatwerk levert. Doordat wij al onze materialen vooraf verzamelen en in onze werkplaats alle voorbereidingen treffen, profiteert u van een razendsnelle montageservice, zes dagen na het inmeten! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is uw aanrechtbladen 4 à 5 weken voor de oplevering van uw keuken te bestellen. Wilt u het oude aanrechtblad van uw Ikea keuken vervangen? Dan staat onze keukenbladenfabriek met maatwerk voor u klaar!

2-composiet

Keukenbladenfabriek natuursteen

Bij het vormgeven van een sfeervolle woonkeuken heeft u bij Aanrechtfabriek alle keuze. Wij werken in onze keukenbladenfabriek veel met natuursteen. Ons graniet is ontstaan uit het langzaam stollen van magma, waarbij zich mineralen zoals kwarts, veldspaat en mica’s hebben gevormd. Dit leidt niet alleen tot een stevig oppervlak, maar ook tot een organische structuur. Een granieten aanrechtblad is een lust voor het oog en een lust om mee te werken. Ook een Belgisch hardsteen aanrechtblad heeft een warme uitstraling. Dit bestaat uit stevig samengeperst koolstof waarin kalkresten van schelpdieren een prachtig veegpatroon hebben achtergelaten. Wij zijn dé keukenbladenfabriek als natuursteen uw hart heeft gestolen!

Keukenbladenfabriek Leek

Aanrechtfabriek is hét adres als u een keukenbladenfabriek uit Leek en omstreken zoekt. Naast een snelle montageservice bieden wij u een zeer ruime keuze uit bijvoorbeeld composiet aanrechtbladen. Het materiaal hiervoor is verkregen door een industriële bewerking van natuurlijke steensoorten. Deze productiewijze biedt verschillende voordelen. Zo heeft u een uitgebreide kleurkeuze. Verder profiteert u van ongekende eigenschappen op het gebied van krasvastheid, hittebestendigheid en stevigheid. In onze keukenbladenfabriek in Leek vindt u ook een Dekton aanrechtblad. Dit is zelfs geschikt voor uw buitenkeuken. Vraag online uw offerte aan of neem vrijblijvend contact op een van onze medewerkers voor meer informatie!

3-composiet