Uw voordeel:

Keukenrenovatie Leeuwarden

Kies voor een aanrechtblad op maat als u uw keukenrenovatie in Leeuwarden echt grondig wilt aanpakken. Aanrechtfabriek komt uw keukenblad persoonlijk bij u inmeten, waarna wij dit binnen zes werkdagen voor u kunnen installeren. Wel hebben wij enige tijd nodig om alle materialen en montagematerialen te verzamelen. Plaats daarom uw bestelling circa 4 à 5 weken van tevoren om te profiteren van onze razendsnelle montageservice. Ook extra accessoires voor uw keukenrenovatie in Leeuwarden zoals een Quooker kraan en design spoelbakken laat u bij ons eenvoudig op maat installeren.

Keukenrenovatie Leeuwarden aanrechtblad vervangen

Bij Aanrechtfabriek realiseert u voordelig uw keukenrenovatie in Leeuwarden door uw aanrechtblad te vervangen door een nieuwe van verschillende materialen. Onze aanrechtbladen van natuursteen zijn niet alleen stevig maar hebben ook een warme uitstraling. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huidige keukenblad bij uw keukenrenovatie in Leeuwarden door een granieten aanrechtblad te vervangen. Gaat uw voorkeur meer uit naar een composiet aanrechtblad? Dit is een voordelig en zeer onderhoudsarm product dat bovendien zeer stevig is!

2-composiet

Keukenrenovatie Leeuwarden natuursteen aanrechtblad

Voor iedere keukenrenovatie in Leeuwarden is een natuursteen aanrechtblad een echte aanwinst. Heeft u jaren geleden een keuken bij Ikea gekocht en wilt u nu graag een nieuw aanrechtblad voor uw Ikea keuken? Wij zijn bekend met alle standaardmaten van de grootste woonketen van Nederland en kunnen gemakkelijk de aanpassingen uitvoeren die voor de installatie nodig zijn. Voor een keukenrenovatie in Leeuwarden is een natuursteen aanrechtblad altijd een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Dit materiaal heeft een mooi wit veegpatroon tegen een donkere achtergrond. Elk exemplaar is weer anders. Als stijlvol alternatief kunt u bij Aanrechtfabriek tenslotte ook een Dekton aanrechtblad op maat laten maken. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice of vraag direct uw offerte aan!