Uw voordeel:

Keukenwerkblad op maat

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat uw aanrecht perfect matcht met de rest van uw keuken? Dan is een keukenwerkblad op maat van Aanrechtfabriek precies wat u zoekt! Hiermee voorziet u uw kookruimte van precies de uitstraling die u deze graag wilt geven. Kies voor een prachtig aanrechtblad van natuursteen dat door onze experts nauwkeurig wordt ingemeten voor een optimaal resultaat. Koken wordt nog gemakkelijker en aangenamer als u een keukenwerkblad op maat in huis hebt!

Natuursteen keukenwerkblad op maat

Aanrechtfabriek biedt u een ruime keuze als u een natuursteen keukenwerkblad op maat nodig heeft. Onze topkwaliteit aanrechtbladen zijn namelijk in diverse soorten verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een granieten aanrechtblad? Dit 100% natuurlijke materiaal is uniek dankzij de unieke kleur en textuur. Ondanks de krasbestendigheid van het blad raden we u overigens wel aan om een snijplank te gebruiken om vlekken te voorkomen. Maar daar graniet vocht opneemt, dragen eventuele plekken die ingetrokken vocht achterlaten ook weer bij aan de levendige uitstraling van het blad. Om uw natuursteen werkblad op maat juist extra mooi te houden, is degelijk onderhoud van graniet belangrijk. Gelukkig kunt u bij Aanrechtfabriek een onderhoudsset van StoneTech bestellen.

Graniet keukenblad

Keukenwerkblad op maat composiet

Als u zo lang mogelijk wilt kunnen genieten van uw keuken, is een keukenwerkblad op maat van composiet een ware aanrader. Dit is namelijk een hard materiaal met een uiterlijk dat aan kristal doet denken. Bovendien verkleurt het niet! Let wel op dat u voor het onderhoud van een composiet aanrechtblad de juiste middelen gebruikt. Was en impregneermiddelen kunnen er namelijk voor zorgen dat uw composiet aanrechtblad zijn glans verliest. Ook gebruik van sprays en vlekstop zijn af te raden. In plaats daarvan kunt u voor het reinigen van uw keukenwerkblad op maat van composiet beter voor Q-Action kiezen.

Keukenwerkblad op maat Ikea

Profiteer van een snelle service als u bij ons uw keukenwerkblad op maat voor uw Ikea keuken bestelt! Zodra uw keuken is geïnstalleerd, wordt uw nieuwe aanrecht door een expert ingemeten. Binnen zes dagen wordt vervolgens uw composieten, granieten of Belgisch hardsteen aanrechtblad al geïnstalleerd! Bestel uw aanrecht wel een aantal weken van tevoren, zodat we ruim de tijd hebben om voorbereidingen te treffen.

Ook een revolutionair Dekton aanrechtblad behoort bij Aanrechtfabriek tot de mogelijkheden. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en uiterlijke eigenschappen. Bekijk daarom ons ruime aanbod om uit de perfecte aanrechtbladen voor uw Ikea keuken te selecteren! Binnen de kortste keren kunt u heerlijk kokkerellen in uw vernieuwde keuken. Kijkt u hier al naar uit? Bestel dan nu uw keukenwerkblad op maat voor uw Ikea keuken of kom eens bij ons langs in Leek om ons ruime assortiment te bekijken!

Bh Keuken 3