Uw voordeel:

Keukenwerkblad

In een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien, is een goed keukenwerkblad onmisbaar. Bij Aanrechtfabriek kunt u voordelig een offerte aanvragen voor een werkblad in de door u gewenste afmeting en uitvoering voor een scherpe prijs. Wij leveren honderd procent maatwerk van de beste kwaliteit. Een goed keukenwerkblad is stevig, krasvrij, hittebestendig, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. U heeft in onze webwinkel een ruime keuze uit diverse topmaterialen zoals graniet, Belgisch hardsteen en onverwoestbaar composiet dat met de nieuwste technieken is gefabriceerd. Vraag eenvoudig online uw offerte aan!

Keukenwerkblad op maat

Neemt u net uw intrek in een nieuwbouwwoning of bent u bezig met een flinke keuken renovatie? Een geschikt keukenwerkblad op maat vindt u zeer eenvoudig bij Aanrechtfabriek. Zo kunnen wij voor u het aanrechtblad van uw Ikea keuken vervangen. U bepaalt zelf hoe luxe uw keuken wordt ingericht. Een Belgisch hardsteen aanrechtblad heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Of gaat uw voorkeur uit naar een keukenwerkblad op maat dat sprekend op marmer lijkt, maar niet het nadeel heeft van een intensief onderhoud? Dan is een marmerlook blad een elegante keuze!

Bh Keuken 3

Keukenwerkblad composiet

Er zijn vele goede redenen om voor een keukenwerkblad van composiet te kiezen. Dit type materiaal wordt vaak gekozen om het kristallen uiterlijk en omdat het in zeer veel kleuren verkrijgbaar is. Maar een keukenwerkblad van composiet heeft nog andere voordelen. Het is vervaardigd uit een combinatie van natuursteen en kunststoffen die zijn samengevoegd tot een zeer sterk en krasvrij oppervlak dat daarnaast hittebestendig en onderhoudsarm is. In ons ruime assortiment vindt u diverse aanrechtbladen van composiet.

Keukenwerkblad betonlook

In een keuken met industrieel design is een keukenwerkblad met betonlook helemaal op zijn plaats. Bij Aanrechtfabriek vindt u bijvoorbeeld een ruim aanbod aanrechtbladen van Dekton. Dit materiaal is nóg steviger dan composiet en de perfecte nabootsing van natuursteen. Het heeft zich niet gedurende duizenden jaren gevormd, maar is binnen enkele uren ‘gesinterd’. Bij deze productiewijze wordt gebruik gemaakt van elektronische microscopie, wat het oppervlak niet alleen een extreme hardheid maar ook een extreme dichtheid geeft. Een Dekton keukenwerkblad met betonlook neemt geen vocht op en is zelfs geschikt voor een buitenkeuken!

3-composiet

Keukenwerkblad graniet

De warme uitstraling van natuursteen geeft een keukenwerkblad van graniet een bijzondere charme. Graniet is een stollingsgesteente dat ontstaat wanneer magma onder de aardkorst heel langzaam afkoelt. Bij dit proces zijn er kristallen ontstaan die deze steensoort naast een warme kleur ook een luxe glans geven. Een keukenwerkblad van graniet heeft een enigszins onregelmatige tekening. Juist om deze naturel look zijn aanrechtbladen van graniet zeer in trek. Een klein nadeel is dat deze stevige steensoort dankzij de grovere structuur gemakkelijker vocht opneemt. Af een toe behandelen met impregneermiddel is voldoende om een granieten blad mooi te houden.

Keukenwerkblad bestellen

In een moderne design keuken is maatwerk de standaard geworden. Bij Aanrechtfabriek kunt u voor scherpe prijzen een keukenwerkblad bestellen. Wij adviseren u om circa 4 à 5 weken van te voren uw bestelling te plaatsen, zodat wij alle materialen voor de montage kunnen verzamelen. Onze fabriek onderscheidt zich op één belangrijk punt van andere aanbieders: dankzij onze snelle service kunnen wij al zes dagen na het inmeten beginnen met de installatie! Door bij ons uw keukenwerkblad te bestellen, staat u snel te koken in uw nieuwe keuken. Heeft u nog vragen over onze aanrechtbladen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.