Uw voordeel:

Lorreine spoelbakken

In de keuken met het perfecte design telt elk detail. Lorreine spoelbakken zijn strak en eigentijds vormgegeven en passen bij keukens met een zeer uiteenlopend ontwerp. Bij aanrechtfabriek bestelt u eenvoudig een aanrechtblad op maat met een geïntegreerde spoelbak van Lorreine. Wij komen zes dagen na inmeting al bij u langs voor de installatie. Lorreine spoelbakken zijn niet alleen geschikt voor inbouw, maar ook voor opbouw en onderbouw. De rechthoekige randen worden gecombineerd met een naar vier zijden schuin aflopende bodem van eersteklas roestvrij staal.

Lorreine spoelbakken keuken

Door het functionele ontwerp zijn Lorreine spoelbakken in de keuken een echte aanwinst. De diverse uitvoeringen zijn vervaardigd uit hoogwaardig rvs met een glad oppervlak. Het afgieten van een hete pan is geen probleem, want het roestvrije staal blijft niet alleen mooi, maar behoudt ook zijn vorm. De Easyclean overloop boven aan de achterzijde zorgt ervoor dat overtollig water naar de afvoer wordt geleid als de spoelbak vol dreigt te lopen. Bij Aanrechtfabriek vindt u een groot aantal Lorreine spoelbakken voor de keuken die passen bij onze aanrechtbladen van diverse materialen zoals composiet en graniet. U vraagt eenvoudig een offerte aan voor een scherp aanbod!

1-composiet

Lorreine spoelbakken voordelen

Als u dagelijks de vaat doet of groenten wilt afspoelen bieden Lorreine spoelbakken diverse voordelen. In de eerste plaats zijn deze uitgerust met een handige korfplug die etensresten in het water opvangt en ook dient als stop. Daarnaast is het hoogwaardige rvs zeer hygiënisch. Het gladde oppervlak maakt het schoonmaken en het onderhoud zeer eenvoudig. Tenslotte hebben Lorreine spoelbakken ook voordelen op het gebied van het design. Ze zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een Belgisch hardsteen aanrechtblad of een aanrechtblad voor de Ikea keuken. Ook met het materiaal Dekton is een Lorreine spoelbak een stijlvolle keuze. Wilt u meer informatie voordat u een offerte aanvraagt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vakmensen!