Uw voordeel:

Natuursteen dorpel

Wilt u op een effectieve manier de tocht uit uw woonkamer of keuken weren? Dan is het laten plaatsen van een natuursteen dorpel onder uw deuren een goede eerste stap. Aanrechtfabriek maakt dorpels op maat van onder andere Belgisch hardsteen, graniet en verschillende soorten composiet. Als uw keuken is voorzien van een aanrechtblad, een achterwand en een vensterbank van natuursteen is een dorpel van hetzelfde materiaal een stijlvolle keuze, waarmee u van de keuken een sfeervol geheel maakt. Vraag eenvoudig online een offerte aan!

Natuursteen dorpel op maat

U kunt jaren vooruit als u een natuursteen dorpel op maat laat maken door Aanrechtfabriek. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse soorten natuursteen waaronder graniet en Belgisch hardsteen. Beide materialen hebben een warme natuurlijke uitstraling en zijn bijzonder slijt- en krasvast. De natuursteen dorpel die u op maat bestelt is niet alleen handig om tochtstromen tegen te houden, maar ook om weglekken van water uit bijvoorbeeld de badkamer of douche te voorkomen. Een uitgebreidere omschrijving van de eigenschappen van natuursteen vindt u op onze pagina over het natuursteen aanrechtblad.

Natuursteen dorpel plaatsen

U profiteert van een snelle montageservice als u een natuursteen dorpel laat plaatsen door Aanrechtfabriek. Binnen 6 dagen na het inmeten komen we bij u langs om de installatie in orde te maken. Als u daarnaast een graniet aanrechtblad of een Belgisch hardsteen aanrechtblad bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat de dorpel die wij plaatsen uit dezelfde lading komt. Zo kunnen we hinderlijke kleurverschillen in het interieur van uw keuken gemakkelijk voorkomen. Ondanks onze snelle montage hebben wij echter wel tijd nodig om de bijbehorende materialen te verzamelen. Daarom raden wij u aan om de aanvraag van de offerte circa 4 à 5 weken voor de oplevering van uw keuken in orde te maken.

Natuursteen dorpel bestellen

Wilt u eerst met eigen ogen de diverse opties verkennen voordat u een natuursteen dorpel gaat bestellen? Dan nodigen wij u van harte uit bij de werkplaats en showroom van Aanrechtfabriek in Leek. U beschikt altijd over verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld in plaats van een natuursteen dorpel bestellen ook een hogere natuursteen drempel aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld een stijlvolle oplossing als uw keuken iets hoger ligt dan de andere vertrekken in huis. Aanrechtfabriek geeft u graag vrijblijvend advies!