Natuursteen dorpel

Wilt u op een effectieve manier de tocht uit uw woonkamer of keuken weren? Dan is het laten plaatsen van een natuursteen dorpel onder uw deuren een goede eerste stap. Aanrechtfabriek maakt dorpels op maat van onder andere Belgisch hardsteen, graniet en verschillende soorten composiet.

Als uw keuken is voorzien van een aanrechtblad, een achterwand en een vensterbank van natuursteen is een dorpel van hetzelfde materiaal een stijlvolle keuze, waarmee u van de keuken een sfeervol geheel maakt. Vraag eenvoudig online een offerte aan!

Uw voordeel:

Waarom zou u gaan voor een natuursteen dorpel?

Een natuursteen dorpel is een duurzame keuze. Dit materiaal is sterk, is nauwelijks slijtagegevoelig en kan tegen een stootje. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan en er lang ‘als nieuw’ uit blijven zien. 

De uitstraling van dit materiaal is dan ook nog eens behoorlijk luxueus, dus een extra mooie keuze voor uw interieur. De natuurstenen varianten passen bij vrijwel ieder interieur en zijn een tijdloze keuze.

Waar worden dorpels van natuursteen geplaatst?

Natuurstenen dorpels worden vaak in deuropeningen geplaatst tussen kamers in. Hiermee worden vloeren of kamers van elkaar gescheiden. Verder heeft het een ander praktisch doel, namelijk het buiten houden van stof, vocht en tegengaan van warmteverlies. 

Tot slot worden ze vaak ook gebruikt op vochtige plekken zoals bij de deur naar buiten of in de badkamer. Na het impregneren van dit materiaal heeft het namelijk de eigenschap dat het geen water opneemt of hierdoor aangetast wordt. Een wat hogere variant gaat waterschade/wateroverlast tegen doordat het water niet onder de deur door kan lopen. 

Dus naast het feit dat het een luxueuze uitstraling heeft, is een natuursteen dorpel ook een zeer praktische keuze. 

Gaat u voor composiet, graniet of Belgisch hardstenen dorpel?

Bij Aanrechtfabriek heeft u de keuze uit een composiet, graniet en Belgisch hardstenen dorpel. Het zijn alle drie natuurstenen die stuk voor stuk erg populair en sterk zijn. Iedere steen heeft zo zijn voor- en nadelen, maar toch lijken de materialen qua eigenschappen behoorlijk veel op elkaar. Stootvast, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, de drie varianten zijn het allemaal. De één kan iets beter tegen vocht, de ander is iets harder en weer een ander is in wel meer dan 100 kleuren verkrijgbaar. 

Als het gaat om dorpels is het verschil klein en gaat het vooral om de look die u aanspreekt. Eén van de dingen waar u uw keuze op kunt afstemmen is de rest van uw interieur. Heeft u al één van deze steensoorten in uw woning verwerkt? Dan kan u uw keuze  hierop aan laten sluiten qua materiaal, kleur en/of textuur. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Kunnen wij u helpen bij uw keuze tussen een composiet, graniet of Belgisch hardstenen dorpel? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken voor u een natuursteen dorpel op maat!

Wij maken graag voor u een natuursteen dorpel op maat! Om dit te realiseren komen wij bij u langs om de gewenste locatieop te meten. Wij kunnen u tevens voorzien van persoonlijk advies op maat. Door het opmeten van de afmetingen op locatie ontvangt u een product wat volledig is afgestemd op uw woning. 

Binnen 6 dagen na het opmeten komen wij uw bestelling bij u in uw woning monteren. Op deze manier bent u gegarandeerd van een hoogwaardig eindresultaat. Benieuwd naar onze prijzen voor een natuursteen dorpel op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Uw nieuwe natuursteen dorpel vindt u bij Aanrechtfabriek

Zoals gezegd heeft u voor een natuursteen dorpel bij Aanrechtfabriek een ruime keuze uit diverse kleuren, materialen en texturen. Maar niet alleen voor dorpels bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het maken van diverse natuurstenen producten voor in uw interieur zoals aanrechtbladen, vensterbanken, achterwanden en spoelbakken. 

Door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde platen natuursteen, bent u bij Aanrechtfabriek verzekerd van hoge kwaliteit producten. Daarnaast zetten wij ons dagelijks in voor een persoonlijke en snelle service waarbij we rekening houden met alle persoonlijke wensen van onze klanten. Wij helpen u graag verder! Of het nu gaat om een volledig aanrechtblad of een natuursteen dorpel.