Uw voordeel:

Natuursteen keukenblad

Geef uw woning nieuwe allure met een natuursteen keukenblad van Aanrechtfabriek! Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse materialen en vele uiteenlopende kleuren. Hierdoor kiest u precies het werkblad dat perfect bij de uitstraling van uw huis past. Zowel het installeren van een nieuw natuursteen keukenblad als het vervangen van het oude is voor onze monteurs geen enkel probleem. Maak uw keuze, laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en wij maken ze werkelijkheid!

Natuursteen keukenblad graniet

Voor schitterende en unieke structuren kiest u uiteraard voor een natuursteen keukenblad van graniet! Dit prachtige materiaal heeft een grove structuur die gemakkelijk vocht opneemt. Hierdoor ontstaan lichte verkleuringen die de uitstraling van het werkblad nóg levendiger maken! Er zijn nog vele andere redenen om voor een granieten aanrechtblad te kiezen. Zo heeft u de keuze uit twintig verschillende tinten. Bovendien is elk exemplaar voorzien van een volledig unieke structuur! Wilt u extra lang genieten van uw natuursteen keukenblad? Degelijk onderhoud van graniet is dan wel een vereiste. Op onze website leest u hier alles over!

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series

Natuursteen keukenblad composiet

Ervaar de vele voordelen van een natuursteen keukenblad van composiet! Deze is verkrijgbaar in wel 100 (!) verschillende kleuren, die elk voor een heel andere sfeer zorgen. Kom daarom gerust eens langs bij Aanrechtfabriek om uw vele opties te bekijken. Profiteer met een composiet aanrechtblad van een krasbestendig oppervlak waarop vlekken geen kans op maken. Bovendien is dit materiaal hittebestendig en verkleurt het niet. Doorgaans volstaan Cif en een schuursponsje in het onderhoud van een composiet aanrechtblad. Wilt u meer weten? Onze experts vertellen u graag meer over de diverse eigenschappen en mogelijkheden van een natuursteen keukenblad van composiet!

Natuursteen keukenblad Ikea

Kunt u wel een natuursteen keukenblad voor uw Ikea keuken gebruiken? Dan bent u bij Aanrechtfabriek volledig aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u altijd de juiste aansluiting op uw interieur. U wilt toch immers wel wat dat kleuren en materialen in iedere ruimte overeenkomen? Daarom komen onze aanrechtbladen voor uw Ikea keuken ook zo goed van pas! Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe keukens. Of u nu kiest voor composiet, Dekton, graniet of Belgisch hardsteen, een natuursteen keukenblad voor uw Ikea keuken van Aanrechtfabriek biedt altijd het mooiste eindresultaat!

3-composiet

Natuursteen keukenblad op maat

Niet alleen het uiterlijk maar ook de afmetingen van uw nieuwe werkblad horen volledig bij uw interieur te passen. Daarom wordt uw nieuwe natuursteen keukenblad op maat geleverd door de professionals van Aanrechtfabriek! Allereerst komen zij op afspraak bij u langs om het nieuwe blad nauwkeurig in te meten. Vervolgens kunnen wij al zes werkdagen hierna kan met de montage beginnen! Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, is het wel zo handig wanneer u uw natuursteen keukenblad op maat een aantal weken van tevoren bestelt. Zo hebben wij voldoende tijd om de klus perfect voor te bereiden! Heeft u vragen over de materialen, montage of een ander aspect rond uw nieuwe keuken? Kom dan eens langs of neem gerust contact met ons op!