Uw voordeel:

Natuursteen badkamer

Zorg voor eenheid door iedere ruimte in uw woning dezelfde sfeer te laten uitstralen. Neem bijvoorbeeld een natuursteen badkamer met wanden, vloeren en/of uw badkamermeubel(s) allemaal vervaardigd van hetzelfde materiaal! Aanrechtfabriek maakt dit mogelijk. Heeft u specifieke wensen? U kunt uw natuursteen badkamer namelijk geleverd krijgen in diverse soorten en met verschillende steensoorten als basis! Bekijk wat Belgisch hardsteen, composiet, graniet en Dekton allemaal voor u kunnen doen.

Natuursteen badkamer voordelen

Voordat u uw keuze maakt, is het belangrijk om te weten waar bij een natuursteen badkamer de voordelen liggen. Het belangrijkste is dat iedere badkamer afwerking door Aanrechtfabriek een volledig uniek resultaat oplevert. Geen enkel patroon is door het natuurlijke materiaal helemaal hetzelfde. Bovendien is het gemak van schoonmaken en -houden van een natuursteen badkamer ook één van de vele voordelen. Lees meer over onderhoud van graniet om te weten hoe u bij dit type materiaal te werk gaat.

dekton-bathroom-xgloss-stonika-arga-2-flooring-zenith

Natuursteen badkamer op maat

Bij Aanrechtfabriek zorgen we graag voor een perfecte pasvorm. Daarom leveren onze experts uw natuursteen badkamer op maat aan! Om zo snel mogelijk tot het gewenste eindresultaat te komen, vragen we u om vier á vijf weken van tevoren uw bestelling te plaatsen. Dit in verband met de levertijd en het verzamelen van de benodigde materialen. Zodra wij op afspraak bij u langskomen om uw natuursteen badkamer op maat in te meten, kunnen wij deze binnen zes werkdagen plaatsen!

Natuursteen badkamer bestellen

De deuren van ons filiaal in Leek staan voor u open als u een natuursteen badkamer wilt bestellen! Uiteraard kunt u tevens een afspraak maken om wachttijd te besparen. Onze experts nemen graag alle mogelijkheden met u door. Wat dacht u van een natuursteen drempel of spoelbak van Aanrechtfabriek? Weet u al wat u wilt of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Ook offertes worden op afspraak verstrekt wanneer u bij ons uw natuursteen badkamer wilt bestellen.

bianco-rivers