Uw voordeel:

Natuursteen drempel

Bij een chic ingerichte woonkamer en keuken is een natuursteen drempel een stijlvol detail. Deze kunt u bij Aanrechtfabriek voor een scherpe prijs op maat laten maken en installeren. Wij werken onder andere met Belgisch hardsteen, waarin de natuurlijke oorsprong bijna letterlijk nog zichtbaar is in een sierlijk wit veegpatroon tegen een donkere achtergrond. Deze unieke warme tekening is ontstaan doordat fossielen en koolstof gedurende duizenden jaren onder hoge druk zijn samengeperst. Met een natuursteen drempel van Belgisch hardsteen maakt u van uw keuken of andere vertrekken een echte blikvanger!

Natuursteen drempel voordelen

Het plaatsen van natuursteen drempel heeft verschillende voordelen, waaronder de stevigheid van het materiaal. Daardoor is het oppervlak nauwelijks slijtagegevoelig, hoe vaak u er ook een stap op zet. Verder kunt u de drempel gemakkelijk gebruiken als natuursteen dorpel om vocht uit de badkamer tegen te houden of om het ontsnappen van warmte tegen te gaan. Wij raden u aan om de natuursteen drempel voor gebruikname in de badkamer te te impregneren, zodat er geen vocht in kan trekken. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina over het natuursteen aanrechtblad.

Natuursteen dorpel op maat

Wilt u dat alle details van uw interieur op elkaar zijn afgestemd? Dan is een natuursteen dorpel op maat een groot voordeel. Aanrechtfabriek levert niet alleen maatwerk, maar houdt als u dat wenst ook rekening met de kleur en textuur van al aanwezige natuurstenen onderdelen, zoals een graniet aanrechtblad of een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Daarnaast vindt u in ruime assortiment ook bijpassende natuursteen achterwanden om het geheel een harmonieus en natuurlijk uiterlijk te geven. De natuursteen dorpel die wij voor u op maat maken, meten we persoonlijk bij u in. Vervolgens komen we binnen zes dagen langs voor de montage.

Natuursteen drempel bestellen

Wilt u voordelig en eenvoudig een natuursteen drempel bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Aanrechtfabriek. Wij sturen u vervolgens een offerte met een aantrekkelijk aanbod. Naast drempels en dorpels maken wij natuursteen vensterbanken en buitenkeukens op maat.
Verder bent u ook voor een composiet aanrechtblad bij ons aan het juiste adres. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze website als u een natuursteen drempel wilt bestellen die perfect bij uw interieur past!