Natuursteen drempel

Bij een chic ingerichte woonkamer en keuken is een natuursteen drempel een stijlvol detail. Deze kunt u bij Aanrechtfabriek voor een scherpe prijs op maat laten maken en installeren. Wij werken onder andere met Belgisch hardsteen, waarin de natuurlijke oorsprong bijna letterlijk nog zichtbaar is in een sierlijk wit veegpatroon tegen een donkere achtergrond. 

Deze unieke warme tekening is ontstaan doordat fossielen en koolstof gedurende duizenden jaren onder hoge druk zijn samengeperst. Met een natuursteen drempel van Belgisch hardsteen maakt u van uw keuken of andere vertrekken een echte blikvanger!

Uw voordeel:

Een natuursteen drempel is een toevoeging aan uw woning

Een natuursteen drempel is een chique detail en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Wij werken onder andere met Belgisch hardsteen, waarin de natuurlijke oorsprong bijna letterlijk nog zichtbaar is in een sierlijk wit veegpatroon tegen een donkere achtergrond. Deze unieke warme tekening is ontstaan doordat fossielen en koolstof gedurende duizenden jaren onder hoge druk zijn samengeperst. Een natuursteen drempel is een echte blikvanger in uw woning.

Wat zijn de voordelen van natuursteen drempels?

Natuursteen drempels worden vaak tussen kamers, in deuropeningen geplaatst. Op deze manier worden kamers of vloeren van elkaar gescheiden. Eveneens voorkomen ze het binnenkomen van stof of het ontstaan van tocht en warmteverlies tussen de deur en vloer.  

  • Eén van de vele voordelen van deze drempels is dat ze nauwelijks vocht opnemen. Om dit nog verder te verzekeren, is het van belang om het materiaal te impregneren. Ze zijn daarom ook ideaal om te plaatsen in natte ruimtes zoals badkamers. Door te kiezen voor een iets hogere variant bij de badkamer voorkomt u direct dat het water onder de deur langs kan lopen naar bijvoorbeeld de overloop of gang. Maar ook als waterkering tussen uw badkamer en douche zijn dit soort drempels een uitstekende keuze.
  • Naast deze eigenschap heeft natuursteen ook het voordeel dat het extreem stevig is en daarmee ook nauwelijks slijtagegevoelig. Dit is een handige eigenschap aangezien men hier vaak overheen zal lopen en dus op zal staan. Dit betekent ook dat deze drempels een zeer lange levensduur hebben en u dus werkt met een duurzaam materiaal.
  • Tot slot heeft natuursteen een luxueuze uitstraling en past bij veel soorten vloeren.

Gezien bovenstaande voordelen blijven natuurstenen drempels een populaire en tijdloze keuze.

Natuursteen drempel op maat

Bent u op zoek naar een natuursteen drempel op maat voor in uw woning? Bij Aanrechtfabriek maken wij het product niet alleen voor u op maat maar wij gaan voor u een stap verder! Wij komen bij u langs om de gewenste afmetingen voor u op te meten, we houden bij het uitzoeken van uw keuze rekening met uw huidige interieur en wensen.

Zo kijken we naar de kleur en textuur van eventuele overige natuurstenen onderdelen van uw interieur zoals een graniet aanrechtblad of een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Op deze manier blijft alles goed op elkaar afgestemd. Na het inmeten komen we binnen zes dagen bij u langs voor de montage. Bent u benieuwd naar de kosten voor een natuursteendrempel op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Drempel natuursteen online bestellen

Bij Aanrechtfabriek bestelt u een natuursteen drempel gemakkelijk en voordelig online. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen u een vrijblijvende offerte met een aantrekkelijk aanbod. Mocht u op zoek zijn naar andere natuurstenen elementen voor binnen of buiten dan helpen wij u bij Aanrechtfabriek graag verder.

Wij leveren onder andere natuursteen vensterbanken, buitenkeukens en aanrechtbladen op maat! Mocht u interesse hebben in meerdere producten, dan is het mogelijk dit bij ons aan te geven zodat wij hier in onze offerte rekening mee kunnen houden. Kom langs of bestel uw drempel natuursteen online.