Uw voordeel:

Nieuw aanrechtblad bestaande keuken

Het renoveren van uw keuken hoeft niet heel ingrijpend te zijn. Met een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken kan visueel en qua sfeer echter wel voor een complete vernieuwing zorgen! De experts van Aanrechtfabriek realiseren dit maar wat graag voor u. Het eindresultaat is dankzij het veelzijdige materiaal altijd uniek. Kunt u wel een prachtig nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken gebruiken? Dan bent u bij de professionals van Aanrechtfabriek aan het juiste adres!

Nieuw aanrechtblad bestaande keuken natuursteen

Verrijk uw woning met een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken en kies voor natuursteen! Bij Aanrechtfabriek heeft u de keuze uit diverse materialen binnen deze categorie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een krasbestendig composiet aanrechtblad? Het is bovendien krasbestendig, verkleurt niet en vlekken maken geen kans omdat het materiaal geen vocht opneemt. Voor het onderhoud van uw composiet aanrechtblad heeft u slechts wat Cif en een schuursponsje nodig. Neem voor meer informatie over het schoonhouden van een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken gerust contact met ons op!

2-composiet

Nieuw aanrechtblad bestaande keuken plaatsen

Op afspraak komen onze experts uw nieuwe aanrechtblad in uw bestaande keuken plaatsen! Het is wel zo handig om uw bestelling zo’n vier tot zes weken voorafgaand aan de montage te bestellen. Zo kunnen we alle onderdelen en materialen verzamelen die we voor uw aanrechtbladen nodig hebben. Is de bestelling rond? Dan komen we een nieuw aanrechtblad van uw keuze in uw bestaande keuken plaatsen! Heeft u gekozen voor een granieten aanrechtblad? Dan zal onze monteur u de nodige tips meegeven voor het onderhoud van graniet.

Nieuw aanrechtblad bestaande keuken op maat

Uiteraard wilt u profiteren van een perfecte pasvorm. Daarom wordt een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken ook op maat geleverd. Om dit te doen, wordt voorafgaand aan de montage het werkblad nauwkeurig ingemeten. Al binnen zes werkdagen daarna kunnen onze professionals terugkeren om met de montage te beginnen! Het blad zal een prachtig geheel vormen met de rest van uw woning. Dat is dan ook het grote voordeel van een nieuwe aanrechtblad in uw bestaande keuken dat speciaal voor u op maat is gemaakt!

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series